Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της λίστας της βρετανικής αγοράς βινυλίου βρέθηκε ο Νόελ Γκάλαχερ (φωτ.) με το νέο του άλμπουμ «Chasing Yesterday». O πρώην επικεφαλής των Oasis φαίνεται πως ακόμα διατηρεί μια μεγάλη βάση φαν, οι οποίοι μάλιστα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και ένα σεβαστό ποσό για την έκδοση του βινυλίου. Στη δεύτερη θέση των πωλήσεων βρίσκεται η εξαιρετική επανέκδοση του «Physical Graffiti» των Led Zeppelin και στην τρίτη η επίσης επανέκδοση του ομώνυμου, θρυλικού άλμπουμ των Stone Roses. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Γκάλαχερ και η μπάντα του High Flying Birds, κυριαρχούν και στην ανάλογη λίστα των single καταλαμβάνοντας και εκεί τις πρώτες τρεις θέσεις.

…Μια επανέναρξη της θρυλικής ταινίας «Ghostbusters» ετοιμάζεται -γίνονται ήδη τα γυρίσματα- από τον σκηνοθέτη Πολ Φέιγ («Spy»), με τον Αντι Γκαρσία (φωτ.) σε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός σταρ θα υποδυθεί τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, ενώ οι βασικοί ρόλοι των κυνηγών του υπερφυσικού εγκλήματος θα πληρωθούν από γυναίκες ηθοποιούς όπως η Μελίσσα Μακάρθι, η Λέσλι Τζόουνς και η Κέιτ Μακίνον.

…Το γύρισμα μιας βιογραφίας της Μεγάλης Αικατερίνης φαίνεται να είναι το επόμενο μεγάλο σχέδιο της Αντζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός -και σκηνοθέτις πλέον- σχεδιάζει να βασίσει το σενάριο της ταινίας στο μυθιστόρημα «Catherine the Great and Potemkin: The Imperial Love Affair», το οποίο περιγράφει τη σχέση της Αυτοκράτειρας της Ρωσίας με τον ευνοούμενο της αυλής της, Ποτέμκιν – εκείνον που το όνομά του έφερε και το περίφημο θωρηκτό.

Δεν είναι και λίγο η καλλιτεχνική σου αξία να αναγνωρίζεται από έναν πρόεδρο των ΗΠΑ. Οι μεγάλοι Grateful Dead αποχαιρετούν με τρεις συναυλίες τους θαυμαστές τους μετά από 50 σχεδόν χρόνια παρουσίας και ο Μπαράκ Ομπάμα καταθέτει τον δικό του σεβασμό στο συγκρότημα. Συγκεκριμένα σε μήνυμά του μιλά για «…μια εμβληματική αμερικανική μπάντα, η οποία ενσωματώνει τη δημιουργικότητα, το πάθος και την ικανότητα να ενώνει τους ανθρώπους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή