Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κεντρικός ρόλος για την κινηματογραφική μεταφορά του «Σκοτεινού πύργου», ενός από τα πιο εμβληματικά έργα του Στίβεν Κινγκ, προσφέρθηκε στον Μάθιου Μακόναχι (φωτ.). Η ταινία την οποία θα σκηνοθετήσει ο Δανός Νικολάι Αρσέλ («O έρωτας της βασίλισσας») θα καλύπτει το πρώτο μέρος της σάγκα του Κινγκ, η οποία εκτείνεται σε 8 βιβλία. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως το πρότζεκτ είναι μεγάλο, συν του ότι ο αρχικός σχεδιασμός περιλαμβάνει και μια σχετική μίνι τηλεοπτική σειρά με τους ίδιους συντελεστές.

(…) «Φταίει ο ίδιος», δηλώνει με δύο λόγια η αυτοκινητοβιομηχανία Πόρσε αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ, ο οποίος επήλθε έπειτα από τροχαίο που είχε ο Αμερικανός ηθοποιός το 2013, οδηγώντας αυτοκίνητο της γερμανικής μάρκας. Η απάντηση έρχεται μετά την καταγγελία της κόρης του ηθοποιού και του κηδεμόνα της, που ισχυρίζονται πως ο θάνατος του Γουόκερ οφείλεται σε τεχνική δυσλειτουργία του αυτοκινήτου καθώς και σε πρόβλημα στη ζώνη ασφαλείας. Η Πόρσε από την πλευρά της υποστηρίζει πως το όχημα ήταν κακοσυντηρημένο και απαράδεκτα «πειραγμένο».

(…) Στο ύψος των περιστάσεων στέκεται το συνοδευτικό μουσικό άλμπουμ στο υπέροχο ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» του HBO, που είναι αφιερωμένο στον Κερτ Κομπέιν. Ο δίσκος, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, περιέχει σπάνια ή ακυκλοφόρητα ώς τώρα demo, από τις πάνω από 200 ώρες ηχογραφήσεων σε κασέτα που άφησε πίσω του ο frontman των Νirvana και αντιστοιχούν τόσο στην περίοδο της μουσικής του διαμόρφωσης όσο και σε εκείνη της πιο ώριμης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

(…) Τη μουσική καριέρα με αυτήν της ηθοποιού φαίνεται να συνδυάζει με επιτυχία η νεαρή Χάιλι Στάινφελντ. Η 18χρονη, η οποία έχει ήδη μία οσκαρική υποψηφιότητα στο… βιογραφικό της για το «Αληθινό θράσος» των αδελφών Κοέν, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Haiz». Το άλμπουμ αναμένεται να πάει πολύ καλά, ειδικά αν ακολουθήσει την πορεία του πρώτου σινγκλ «Ι Love Myself» που σκαρφάλωσε στην κορυφή των περισσότερων charts.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή