Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από νωρίς φαίνεται πως άρχισε την εκστρατεία προώθησης για το σίκουελ του «Blade Runner», ο Ρίντλεϊ Σκοτ (φωτ.). Ο Αμερικανός σκηνοθέτης αποκάλυψε, σε πρόσφατη εκδήλωση, την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας που θα γυριστεί μέσα στο 2016, για να συνεχίσει την κληρονομιά του εμβληματικού δυστοπικού θρίλερ του 1982. Αυτή εκτυλίσσεται σε ένα τοπίο χτυπημένο από κάποια φυσική καταστροφή και συγκεκριμένα μια φάρμα. Επιπλέον, γνωρίζουμε πως ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει σε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, ενώ στο πλευρό του θα έχει και τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

(…) Αλλαγές σκέφτονται να κάνουν οι υπεύθυνοι του HBO ενόψει του σχεδιασμού του τρίτου και τελευταίου (;) κύκλου της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς «True Detective». Παρά το λαμπερό καστ, η δεύτερη σεζόν, στην οποία ο σεναριογράφος Νικ Πιτσολάτο είχε τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής, αποδείχθηκε κατά κοινή ομολογία κατώτερη των προσδοκιών· έτσι το κανάλι προτίθεται να «προτείνει» (μάλλον θα επιβάλει) τη συνεργασία με μια ομάδα σεναριογράφων, ίσως κι έναν γενικό επιβλέποντα στην παραγωγή της σειράς.

(…) Ενας μικρός χαμός γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ με το ανεξάρτητο φιλμ «Room» του Λένι Αμπράχαμσον. Η ταινία, η οποία εμφανίστηκε περίπου από το πουθενά, έχει κλέψει τις καρδιές κοινού και κριτικών, ενώ παρουσιάζεται και ως ένα από τα φαβορί στην οσκαρική κούρσα, ειδικά όσον αφορά την ερμηνεία της Μπρι Λάρσον. Η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την πραγματική φιγούρα μιας κοπέλας, η οποία έμεινε επί χρόνια αιχμάλωτη του πατέρα της, που την κακοποιούσε.

(…) Μεγαλώνει, όσο πλησιάζει η 20ή του μηνός, η προσμονή των θαυμαστών της Αντέλ, οι οποίοι περιμένουν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «25». Προχθές, πάντως, επικράτησε ένας μικρός πανικός όταν διαδόθηκε πως τμήματα του δίσκου διέρρευσαν από λάθος στο Διαδίκτυο. Παρ’ όλα αυτά, η δισκογραφική εταιρεία της Βρετανίδας τραγουδίστριας αντέδρασε αστραπιαία (μάλλον το περίμεναν) και πρόλαβε να «κατεβάσει» τα συγκεκριμένα κομμάτια προτού αυτά παρουσιάσουν σοβαρή κίνηση δεδομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή