Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό που οι περισσότεροι λίγο πολύ είχαμε υποψιαστεί έγινε πλέον και επισήμως γνωστό: Ο Τζον Σνόου ζει! Μιλάμε φυσικά για τον δημοφιλή ήρωα του «Game of Thrones», ερμηνευμένο από τον Κιτ Χάρινγκτον (φωτ.), του οποίου το μέλλον έμοιαζε ζοφερό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Το ίδιο το κανάλι HBO ωστόσο φρόντισε να λύσει το μυστήριο, μήνες πριν από την πρεμιέρα του 6ου κύκλου, δημοσιεύοντας μια αφίσα με τον ματωμένο αλλά (αναμφίβολα) ζωντανό πρωταγωνιστή του.

(…) Ενα νέο τραγούδι που μιλάει για την προσωπική του εμπειρία στις 13 Νοεμβρίου, την ημέρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, δημιούργησε και ερμήνευσε στο τηλεοπτικό του σόου στο BBC 6 ο Jarvis Cocker, κεντρικός τραγουδιστής των Pulp, ο οποίος ζει στο Παρίσι. Με τίτλο «Friday 13th 2015» εστιάζει στην καθημερινή ζωή στην πόλη πριν και μετά τις επιθέσεις, ενώ την ίδια ώρα μιλάει για τη φύση της ελευθερίας. «Ενας φίλος μού είπε ότι η πιο δυνατή δήλωση αντίστασης είναι απλά να συνεχίζεις», τραγουδάει ο Τζάρβις Κόκερ.

(…) Σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη παρέλαβε το βραβείο Emmy ο δημιουργός της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Downtown Abbey», Julian Fellowes. Ο Λόρδος Φέλοους πήρε το βραβείο από την πρωταγωνίστρια του Dowtown Abbey, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, η οποία παίζει τον ρόλο της Δούκισσας του Γκράντχαμ. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που έχει αγαπηθεί και στην Ελλάδα αναμένεται στις 25 Δεκεμβρίου! Πάντως ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η Γαλλία που απέσπασε τρία βραβεία. Ανάμεσά τους ένα για την καλύτερη δραματική σειρά «Engrenages», η οποία παρουσιάζεται στο κανάλι BBC Four με τον αγγλικό τίτλο «Spiral». Η πρωταγωνίστρια της σειράς Καρολάιν Προυστ αφιέρωσε το βραβείο της «στα θύματα της απελπισίας και του μίσους».

(…) Στην τιμή του 1,5 εκατ. δολαρίων πουλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Bonhams στη Νέα Υόρκη το ένα από τα δύο φορέματα της Τζούντι Γκάρλαντ στη διάσημη ταινία «Ο Μάγος του Οζ». Το φόρεμα, αν και έχει λεκέδες στον λαιμό, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πουλήθηκε σε ανώνυμο αγοραστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή