Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Συγκλονισμένος» από τη συμπαράσταση και την κατανόηση των θαυμαστών του δηλώνει ο δημιουργός της σειράς βιβλίων «Game of Thrones» Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν. Το κύμα των αντιδράσεων αυτών ακολούθησε μετά την ανακοίνωση του ηλικιωμένου συγγραφέα πως δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη συνέχεια της ιστορίας «Winds οf Winter», προτού ο επόμενος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα την άνοιξη. Με τον τρόπο αυτό οι αναγνώστες μένουν επί της ουσίας πίσω από τις εξελίξεις, ωστόσο στην πλειονότητά τους στηρίζουν την απόφαση του Μάρτιν να πάρει τον χρόνο του.

(…) Εχει κάνει μόνο οκτώ ταινίες, συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του καθώς συνηθίζει να τις «ξεπροβοδίζει» στους κινηματογράφους με προκλητικές δηλώσεις. Ομως αυτήν τη φορά, λίγο πριν από την πρεμιέρα των «Μισητών οκτών», ο Κουέντιν Ταραντίνο κλήθηκε να μοιραστεί τη λάμψη με τους χάκερ που υπέκλεψαν το φιλμ και το ανέβασαν στο Διαδίκτυο, για όποιον θέλει να το δει δωρεάν. Μετά την πράξη τους απολογήθηκαν, λέγοντας ότι αγόρασαν μια παράνομη κόπια από κάποιον στον δρόμο.

(…) Eντάξει, τα κοντσέρτα για τους ανθρώπους. Οι σκύλοι όμως γιατί να μείνουν παραπονεμένοι; Η Λόρι Αντερσον είχε εδώ και χρόνια μια τρελή ιδέα: να κάνει μια ειδική συναυλία για τον τετράποδο φίλο. Και τα κατάφερε. Διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, που είχε ειδικό κοινό: τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Ακόμη και ο ήχος ήταν ειδικά φροντισμένος έτσι ώστε να ταιριάζει στις συχνότητες που ακούν αυτά τα κατοικίδια. Και εκείνα την ευχαρίστησαν με ένα παρατεταμένο… γάβγισμα.

(…) Eίναι από τους ηθοποιούς που καταξιώθηκαν για τον χαρακτήρα και το σουλούπι τους. Ο Τζον Γκούντμαν ποτέ δεν είχε πρόβλημα να βρει ρόλους που να του ταιριάζουν, αν και προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του κάνοντας συγκεκριμένες δίαιτες, οι οποίες ποτέ δεν έπιαναν τόπο. Τον τελευταίο καιρό, όμως, ο Αμερικανός είναι αισθητά πιο λεπτός και γυμνασμένος σε σχέση με το παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή