Πρόσωπα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαθέτει ένα ταλέντο ανώτερο του συγγραφικού της χαρίσματος. Και αυτό είναι προφανέστατα το να μπορεί να εμπορεύεται το δημιούργημά της, τον Χάρι Πότερ. H J.K. Rowling  (φωτ.) μέσω Pottermore αποκάλυψε τέσσερα σχολεία μαθητευόμενων μάγων, οι απόφοιτοι των οποίων θα συναναστραφούν τον πρωταγωνιστή της spinoff ταινίας «Τα φανταστικά όντα και πού να τα εντοπίσετε», στην οποία ο κεντρικός ήρωας λέγεται Νιουτ Σκαμάντερ. Το φιλμ θα βγει τον Νοέμβριο και η συγγραφέας ξέρει πώς να διατηρήσει το ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας μικρά θραύσματα από το σενάριο, το οποίο υπογράφει μόνη της.

(…) Εφυγε πριν από δύο ημέρες από τη ζωή, στο Σάρεϊ της Βρετανίας, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του και την αγάπη του κοινού. Ο ηθοποιός Φρανκ Φίνλεϊ με καριέρα που ξεπέρασε τα 60 χρόνια και με πρωταγωνιστικούς ρόλους που τον έκαναν να εμφανιστεί δίπλα σε ιερά τέρατα όπως ο Λόρενς Ολίβιε, πέθανε σε ηλικία 89 ετών. Είχε προταθεί για Οσκαρ, Μπάφτα και Χρυσή Σφαίρα, ενώ μία από τις ερμηνείες του που άφησαν εποχή είναι στους «Τρεις σωματοφύλακες». Δεν διακρίθηκε μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στο σανίδι και στη μικρή οθόνη.

(…) Μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει 50 ετών και θα αποσυρθεί από μια καριέρα που διήρκεσε πολλά χρόνια και της έφερε δόξα και χρήμα. Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο Σίντι Κρόφορντ, που μπαίνει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της και τονίζει ότι δεν μπορεί άλλο να μεταμορφώνει τον εαυτό της για να μπορεί να διατηρείται στο προσκήνιο. Αλλωστε έχει ένα σύζυγο και δύο παιδιά, και σκέφτεται ότι καιρός είναι να ασχοληθεί και με κάτι διαφορετικό από τη μόδα και τις πασαρέλες.

(…) Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να νομίζει πως έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, όμως κάθε τόσο κάποιος προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στο θράσος του. Η Αντέλ (φωτ.) δήλωσε δημόσια ότι δεν έχει δώσει την έγκρισή της στον πολυεκατομμυριούχο να χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του δική της μουσική. Και μπορεί ο Τραμπ να τη θαυμάζει, αλλά δεν ισχύει και το αντίθετο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή