Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την παρουσία τους στο αμερικανικό Super Bowl, οι Coldplay ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η μπάντα του Κρις Μάρτιν (φωτ.) επιλέχθηκε ως headliner της τρίτης ημέρας (Κυριακή) του φετινού θερινού φεστιβάλ του Glastonbury. To βρετανικό σχήμα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει κατηγορηθεί αρκετά για μια κάπως υπερβολική στροφή προς την εμπορικότητα, καταφέρνει να προσθέτει διαρκώς νέους φαν στο δυναμικό του, κάτι που προφανώς μέτρησε και στην επιλογή για το σπουδαίο φεστιβάλ.

(…) Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον ανατρεπτικό Αμερικανό σκηνοθέτη, που δεν φοβήθηκε ποτέ να ταράξει τα νερά της συντήρησης. Το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του, ωστόσο, με τίτλο «Where to invade next? », δεν έχει την ευρύτατη διανομή που είχαν τα προηγούμενα εγχειρήματά του. Ο λόγος για τον Μάικλ Μουρ, ο οποίος έκανε μια έρευνα ανά την οικουμένη, αναζητώντας νομοθετήματα που θα μπορούσαν, αν υιοθετηθούν, να κάνουν την Αμερική καλύτερη χώρα. Προβάλλεται σε περίπου 300 κινηματογράφους στις ΗΠΑ και οι εισπράξεις είναι σημαντικά χαμηλότερες σε σχέση με τις ταινίες που είχε κάνει στο παρελθόν.

(…) Εντ Σίραν και Τέιλορ Σουίφτ ήταν οι θριαμβευτές των βραβείων Γκράμι, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ ο οποίος όμως, αν και τιμήθηκε με 5 βραβεία, θα πρέπει να αισθάνεται μάλλον αδικημένος αφού κανένα από αυτά δεν είναι κάποιο «κορυφαίο» του θεσμού (καλύτερο άλμπουμ, καλύτερο τραγούδι κ.λπ.). Το

εκπληκτικό, γεμάτο πολιτικές και κοινωνικές αναφορές, αλλά και μουσική ευφυΐα, άλμπουμ του («To Pimp a Butterfly») δεν ήταν προφανώς αρκετό για να κερδίσει αυτούς τους τίτλους…

(…) Ξεκίνησε και επισήμως η παραγωγή της 8ης συνέχειας του «Πολέμου των Αστρων», η οποία έρχεται να προσθέσει αρκετή εμπειρία δίπλα στους πολλά υποσχόμενους νέους πρωταγωνιστές του καστ. Αυτή θα βρεθεί στα πρόσωπα των Μπενίσιο ντελ Τόρο (φωτ.) και Λόρα Ντερν, οι οποίοι θα ενταχθούν όπως ανακοινώθηκε στο δυναμικό της ταινίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή