Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικαίωμα του Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί τη Βρετανία και να είναι «προσβλητικός» υπερασπίστηκε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (φωτ.), τονίζοντας ότι εναντιώνεται στην καμπάνια για την απαγόρευση εισόδου του Τραμπ στη χώρα, η οποία έχει μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές. Η Βρετανίδα συγγραφέας πρόσθεσε, πάντως, ότι διαφωνεί με όλα όσα υποστηρίζει ο αμφιλεγόμενος πολιτικός, αλλά θεωρεί πως ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να εκφράζει τις απόψεις του και φυσικά να δέχεται κριτική γι’ αυτές. «Αφαιρώντας ελευθερίες από έναν αντίπαλο απλώς και μόνο επειδή σε έχει προσβάλει, διασχίζεις μια γραμμή για να σταθείς δίπλα στους τυράννους που φυλακίζουν, βασανίζουν και δολοφονούν με το ίδιο πρόσχημα», δήλωσε.

(…) Την πρώτη της εμφάνιση στο Λονδίνο πραγματοποιεί απόψε η Μόνικα, στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ «Secret in the dark» και αμέσως έπειτα από ένα δεκαήμερο tour στη Γαλλία. Η γνωστή Ελληνίδα συνθέτις και ερμηνεύτρια, που πλέον κάνει διεθνή καριέρα, εμφανίζεται στον συναυλιακό χώρο Oslo Hackney μαζί με την τετραμελή μπάντα της, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Μπράιτον, στις Βρυξέλλες και στο Λος Αντζελες.

(…) H κορυφαία, για πολλούς, τενιστική μονομαχία όλων των εποχών παίρνει τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες και οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν τα…ρεβέρ τους. Συγκεκριμένα, ο Σία Λεμπέφ, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό τενίστα Τζον Μάκενροου που πρωταγωνίστησε στα κορτ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ως βασικός αντίπαλος του θρυλικού Μπιορν Μποργκ. Η ταινία μάλιστα θα επικεντρώνει τη δράση της στον τελικό του Ουίμπλετον του 1980, τον ωραιότερο ίσως αγώνα τένις όλων των εποχών.

(…) Μια αντιηρωίδα διαφορετική από τις άλλες ετοιμάζεται να υποδυθεί η Μάργκο Ρόμπι, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο «Suicide Squad», την απάντηση της DC στο «κομίστικο» σύμπαν της Marvel που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο σινεμά. Οπως έγινε μάλιστα γνωστό, η όμορφη ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Χάρλεϊ Κουίν και σε ακόμα μία ταινία που επίσης ετοιμάζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή