Πρόσωπα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο «κορίτσι του Σούπερμαν», η κοκκινομάλλα Νόελ Νέιλ  (φωτ.) βρισκόταν στο πλευρό του δημοσιογράφου – υπερήρωα όταν εκείνος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, στην κινηματογραφική σειρά του 1948. Λίγα χρόνια αργότερα, η Αμερικανίδα ηθοποιός κλήθηκε να υποδυθεί ξανά τη Λόις Λέιν, αυτή τη φορά όταν η προηγούμενη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Οι περιπέτειες του Σούπερμαν» παραιτήθηκε ύστερα από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων. Η Νέιλ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών, συνέχισε να εργάζεται στην εφημερίδα «Daily Planet» χωρίς ποτέ να αντιληφθεί την πραγματική ταυτότητα του συναδέλφου της Κλαρκ Κεντ ώσπου, το 1959, η αυτοκτονία του Τζορτζ Ριβς έδωσε τέλος στα σχέδια για τον ένατο κύκλο της σειράς.

(…) Μία ακόμα «διάκριση», μετά τα έξι Γκράμι, τα τρία Βρετανικά Μουσικά Βραβεία, τη Χρυσή Σφαίρα και τα δώδεκα ρεκόρ Γκίνες, πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Lady Gaga: Eίναι πλέον κάτοχος διπλώματος οδήγησης, γεγονός που της επιτρέπει να κυκλοφορεί στους καλιφορνέζικους δρόμους χωρίς την παρουσία ενός ενήλικα στο αυτοκίνητο, όπως προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους της μαθητικής άδειας οδήγησης.

(…) Περισσότερα από έξι εκατ. αντίτυπα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα, το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, το οποίο παραμένει πρώτο στη λίστα με τα πλέον ευπώλητα άλμπουμ όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από το «Gold» των Abba και το «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των Beatles. «Πάντα πίστευα ότι η μπάντα είχε προοπτικές, αλλά αυτό ξεπερνά τα παιδικά μας όνειρα. Ευχαριστώ παιδιά!» δήλωσε ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης Μπράιαν Μέι.

(…) «Εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν είναι αρκετό», δήλωσε ο παρουσιαστής Κρις Εβανς, στο Twitter, δικαιολογώντας την απόφασή του να εγκαταλείψει την εκπομπή «Top Gear» του BBC έπειτα από μόλις έναν κύκλο επεισοδίων. Την περασμένη Κυριακή, η τηλεθέαση της σειράς είχε σημειώσει αρνητικό ρεκόρ, με μόνο 1,9 εκατ. θεατές, γεγονός που συνδέεται λιγότερο με το Εuro και περισσότερο με την πρόσφατη αποχώρηση του Τζέρεμι Κλάρκσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή