Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζουν σιγά σιγά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες ειδήσεις γύρω από τον πολυαναμενόμενο έβδομο κύκλο του «Game of Thrones» που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Τελευταία είδηση-έκπληξη η συμμετοχή του Εντ Σίραν  (φωτ.), του ποπ ειδώλου που σαρώνει τα τελευταία χρόνια. Την αποκάλυψη έκαναν οι παραγωγοί του GoT σε κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τέξας. Ο 26χρονος Σίραν δεν είναι ο πρώτος τραγουδιστής που θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη διάσημη σειρά του HBO. Εχουν προηγηθεί ο Γουίλ Τσάμπιον από τους Coldplay και Γκάρι Λαϊτμπόντι από τους Snow Patrol.

(…) Πένθος σκόρπισε στη μουσική κοινότητα η είδηση του θανάτου της Τζόνι Σλετζ, ιδρυτικού μέλους του R&B γκρουπ Sister Sledge. Η Τζόνι Σλετζ γεννήθηκε το 1957 στη Φιλαδέλφεια. Με τις αδελφές της Ντέμπι και Κιμ έφτιαξε το συγκρότημα Sister Sledge που έγινε διάσημο το 1979 με το τραγούδι «We Are Family». Η Τζόνι Σλετζ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Φοίνιξ, με την οικογένειά της να δηλώνει συγκλονισμένη καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

(…) Εχει αλλεργία στα… κόκκινα χαλιά η Εύα Μέντεζ; Αυτό το ερώτημα απασχόλησε τα αμερικανικά μίντια το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του Ράιαν Γκόσλινγκ ενώ τον συνόδευσε στο φεστιβάλ South by Soutwest στο Οστιν, απέφυγε κάθε δημόσια εμφάνιση, κάτι που έκανε και στην τελετή των Οσκαρ. Την εξήγηση δίνει η ίδια σε συνέντευξή της: «Αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για μένα είναι ότι είμαι σπιτόγατα». Τόσο απλά.

(…) Παίρνει την κιθάρα του και την μπάντα του και ξεκινάει περιοδεία στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Σωκράτη Μάλαμα που έχει κοινό και εκτός… συνόρων. Μερικοί από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής του περιοδείας, που ξεκινάει στις 25/3, είναι το Αμστερνταμ, οι Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο, η Ζυρίχη, η Στουτγκάρδη, η Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Βερολίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή