ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα

1madonna1

Είκοσι προσωπικά της αντικείμενα ζήτησε η Μαντόνα (φωτ.) να αφαιρεθούν από οίκο δημοπρασιών στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με αίτημά της στο ανώτατο δικαστήριο. Ανάμεσα σ’ αυτά βρίσκεται και το γράμμα που της έγραψε ο ράπερ Τούπακ το 1995 από τη φυλακή, στο οποίο ζητάει από την τραγουδίστρια να χωρίσουν, λέγοντας πως η σχέση του με μια λευκή καλλιτέχνιδα θα «απογοητεύσει» τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να ορθοποδήσει στην καριέρα του. Αλλα πράγματα που ζητάει να βγουν εκτός δημοπρασίας είναι ένα σετ εσωρούχων, ένα μπλοκ επιταγών και προσωπικές φωτογραφίες.

(…) Το «Despacito» είναι και επισήμως το πιο διάσημο τραγούδι στον πλανήτη. Με πάνω από 4,6 δισεκατομμύρια χιτ παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες streaming μουσικής από την αρχική του κυκλοφορία τον Ιανουάριο, το σουξέ των Λούι Φόνσι (φωτ.) και Daddy Yankee ξεπέρασε το τραγούδι «Sorry» του Τζάστιν Μπίμπερ, το οποίο κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ. Στους έξι αυτούς μήνες, έχουν γίνει εκατοντάδες ρεμίξ του κομματιού σε όλες τις γλώσσες.

(…) Σε εικοσιτετράωρο event μουσικής συμμετείχε ο ηθοποιός Τζέσι Αϊζενμπεργκ, όπου κλήθηκε να βοηθήσει στη συγγραφή και παρουσίαση ενός 15λεπτου μιούζικαλ με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών στον χώρο του θεάτρου. Ο Αμερικανός σταρ της ταινίας «The Social Network» είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως γράφει μουσική –την οποία όμως δεν μοιράζεται με κανέναν– και τώρα απέδειξε την αξία του με ένα μιούζικαλ-παρωδία για τη ζωή τεσσάρων ομοφυλόφιλων γυναικών.