ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Παρασκεύης

18s10beaton

Δημιουργός του στυλ και φωτογράφος όλων των μεγάλων προσωπικοτήτων του 20ού αιώνα, φωτογράφος της βασιλικής οικογενείας της Μεγάλης Βρετανίας, της Vogue και πλήθος αστέρων του Χόλιγουντ, ο Σέσιλ Μπίτον (φωτ.) ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα. Ο οίκος Sotheby’s προβάλλει μιία ενδιαφέρουσα συλλογή φωτογραφιών με πορτρέτα γυναικών με κοσμήματα, όλα δημιουργίες του Σέσιλ Μπίτον. Από τη Γουόλις Σίμσον μέχρι την Κοκό Σανέλ, οι γυναίκες ήταν πάντα υπέρκομψες. Ο Sotheby’s ανακοίνωσε ότι θα εκθέσει αυτήν την ενότητα στον εκθεσιακό χώρο του στη Γενεύη, στις αρχές Σεπτεμβρίου (1, 4, 5/9).

(…) Οι επικίνδυνες δουλειές έχουν και ατυχήματα. Τέτοια είναι και αυτή του ηθοποιού, τουλάχιστον όσον αφορά τον Τομ Κρουζ, ο οποίος προ ημερών έσπασε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια ενός stunt για τις ανάγκες της έκτης «Επικίνδυνης αποστολής». Οπως έγινε γνωστό χθες, τα γυρίσματα της ταινίας σταματούν προκειμένου να αναρρώσει ο Αμερικανός σταρ. Ο Κρουζ πάντως, ο οποίος στα 55 βρίσκεται σε αξιοζήλευτη φυσική κατάσταση, δεν φαίνεται πρόθυμος να αλλάξει τη συνήθεια να εκτελεί ο ίδιος τα παράτολμα ακροβατικά των ταινιών του.

(…) Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Netflix η πολυαναμενόμενη σειρά «The Defenders». Η πιο υποσχόμενη ίσως σύναξη υπερηρώων που έχουμε δει έως τώρα φέρνει μαζί «εναλλακτικούς» εκδικητές όπως η Jessica Jones (φωτ.), ο Luke Cage και ο Daredevil.