Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια έκπληξη περίμενε κάποιους από τους φαν της Μπιγιονσέ (φωτ.) που αγόρασαν τη νέα έκδοση βινυλίου του πολύ επιτυχημένου τελευταίου άλμπουμ της «Lemonade». Συγκεκριμένα, μια έκπληξη με άρωμα… ροκ, αφού στη μία πλευρά του κίτρινου βινυλίου είχαν τυπωθεί, εκ παραδρομής, τα τραγούδια του καναδέζικου πανκ συγκροτήματος Zex. Το λάθος, που όπως έγινε γνωστό οφείλεται στο εργοστάσιο παραγωγής, είναι βέβαια ανθρώπινο, όμως το πραγματικό ενδιαφέρον το έχουν αυτοί οι παράδοξοι δίσκοι που προέκυψαν. Μην παραξενευθεί κανείς αν τους δει να κυκλοφορούν σε εξωφρενικές τιμές στο Διαδίκτυο.

(…) Ενα νέο γκράφικ νόβελ αφιερωμένο στον Νικ Κέιβ, με την υπογραφή του Γερμανού κομίστα Ράινχαρτ Κλάιστ, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηλίβατον και Οξύ. Πρόκειται για μια διαφορετική βιογραφία με ήρωες εμπνευσμένους από τους στίχους των τραγουδιών του. Η κυκλοφορία του βιβλίου που έχει τίτλο «Mercy On Me» έχει προγραμματιστεί λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Νικ Κέιβ, μαζί με τους Bad Seeds, στις 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

(…) Περάστε τη μέρα στο κρεβάτι, ενθαρρύνει τους ακροατές του ο Μόρισεϊ με το νέο του σινγκλ, «Spent The Day In Bed», που ακούστηκε για πρώτη φορά στη διάρκεια πρωινής εκπομπής του BBC. Στο αμφιλεγόμενο κομμάτι (το πρώτο του, έπειτα από τρία χρόνια «σιωπής»), ο πάντα προκλητικός μουσικός συμβουλεύει το κοινό να σταματήσει να παρακολουθεί τις ειδήσεις, που έχουν ως μοναδικό στόχο να τον τρομάξουν και «να τον κάνουν να αισθανθεί μικρός και ασήμαντος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή