Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ότι η τέως Πρώτη Κυρία είναι φαν της μουσικής του Μπρούνο Μαρς είναι γνωστό. Το 2015, με την ευκαιρία της πέμπτης επετείου από την έναρξη της καμπάνιας «Let’s Move» για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, τον είχε καλέσει να τραγουδήσει στον Λευκό Οίκο. Πριν από λίγες ημέρες, η Μισέλ Ομπάμα (φωτ.) παρακολούθησε τη συναυλία του στην Ουάσιγκτον και ο δημοφιλής τραγουδιστής τής χάρισε μια μπλούζα που γράφει «Obama 24k», παίζοντας έξυπνα με τον τίτλο «24k» της περιοδείας του. Φυσικά, έσπευσε να «ανεβάσει» φωτογραφία από τη συνάντησή τους στο Instagram.

(…) «Τελείωσε. Δεν θα το κάνουμε», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, επιβεβαιώνοντας το ναυάγιο του πρότζεκτ για το «Sex and the City 3». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια επισημοποίησε όσα είχανκυκλοφορήσει, σκορπίζοντας θλίψη σε εκείνους που περίμεναν τη συνέχεια. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που χάρηκαν με την είδηση, καθώς θεωρούσαν –και όχι άδικα– ότι οι ταινίες ήταν πολύ κατώτερες της σειράς, η οποία άφησε εποχή.

(…) Διάφορα δημοσιεύματα, πάντως, έδειχναν ως υπεύθυνη για το ναυάγιο την Κιμ Κατράλ, η οποία, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν σε περιοδικά και σάιτ, είχε τρελές απαιτήσεις για να δεχτεί να λάβει μέρος στην ταινία. Η ίδια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας ότι «η μοναδική απαίτηση που είχα ήταν ότι δεν ήθελα να κάνω τρίτη ταινία. Και αυτήν την απαίτηση την έχω διατυπώσει ήδη από το 2016».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή