Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο λαμπερό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance θα κάνει πρεμιέρα ο «Οίκτος», η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Μπάμπη Μακρίδη (φωτ.), στο τμήμα World Cinema Dramatic Competition. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Δρακόπουλος, περιγράφει τη ζωή ενός άνδρα εθισμένου στη θλίψη, που έχει τόσο ανάγκη τον οίκτο ώστε είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τον εκμαιεύσει από τους άλλους. Το φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενεί νέες ταινίες σπουδαίων δημιουργών από όλο τον κόσμο, ανοίγει αυλαία στις 18 Ιανουαρίου.

(…) Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης Ελα Φιτζέραλντ και μέρος των σχετικών εορτασμών αποτελεί και μια νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία φέρει τον τίτλο «Someone to watch over me». Το άλμπουμ περιλαμβάνει νέες ενορχηστρώσεις πάνω σε ηχητικά επεξεργασμένες ηχογραφήσεις της σπουδαίας ντίβας της τζαζ, από τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’50.

(…) Μετά τα «Τραγούδια της αθωότητας», έρχονται τα «Τραγούδια της εμπειρίας». O λόγος δεν είναι για τον Ουίλιαμ Μπλέικ, αλλά για το νέο άλμπουμ των U2 με τίτλο «Songs of Experience». Εκεί ο Μπόνο (φωτ.) και η παρέα του κάνουν ακριβώς αυτό: Μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τις τεράστιες αρένες που γεμίζουν όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίες έχουν πια, σχεδόν αποκλειστικά, σχηματοποιήσει τον ήχο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή