Πρόσωπα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε ο δημοφιλής ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο (φωτ.) γλίτωσε από τον «τυφώνα» που προκάλεσε ο ασυγκράτητος Χάρβεϊ Ουάινσταϊν. Δύο γυναίκες ηθοποιοί κατηγόρησαν τον Φράνκο ότι τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Late Show» του Στίβεν Κόλμπερ, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες για όσα κάνει, αλλά δεν ξέρει για τι ακριβώς τον κατηγορούν».

(…) Ποδαρικό στο 2018 έκανε ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με το νέο του σίνγκλ «Filthy». Το τραγούδι προέκυψε από τη συνεργασία του με τον Τίμπαλαντ. Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Τίμπερλεϊκ, «Man of the Woods», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, στις 4/2 ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο «Half time show»του αμερικανικού Super Bowl.

(…) Αναγνωρισμένη ως ειδήμων, αλλά με το επιπλέον χάρισμα της επικοινωνιακής δεινότητας που καθιστά τα βιβλία της συναρπαστικά αναγνώσματα, η καθηγήτρια Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ Μέρι Μπιρντ μελετά την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη. Ενα από τα πιο πρόσφατα βιβλία της, το «SPQR», μια ιστορία της αρχαίας Ρώμης, που διατρέχει χίλια χρόνια της αυτοκρατορίας, μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια, σε μετάφραση Κώστα Κουρεμένου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή