Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να συμπεριλάβει τον όρο «Inclusion Rider» στα προσεχή δημιουργικά πρότζεκτ της κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής του γνωστοποίησε ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (φωτ). Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός είναι ο πρώτος που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Φράνσις Μακ Ντόρμαντ από τη σκηνή των Οσκαρ, ώστε τα συμβόλαια να περιλαμβάνουν τον συγκεκριμένο όρο. Σύμφωνα με αυτόν, οι νέες παραγωγές θα υποχρεούνται να έχουν καστ και συνεργεία των οποίων η σύνθεση θα ποικίλλει ως προς το φύλο, τη φυλή κ.ο.κ.

(…) Μπορεί εκείνος να έχει πια φύγει από τη ζωή, ωστόσο ο μύθος και η προσωπικότητά του συνεχίζουν να συναρπάζουν. Μια νέα βιογραφία για τον Ντέιβιντ Μπόουι, με τίτλο «The Age of Bowie», κυκλοφορεί από αυτή την εβδομάδα με δημιουργό τον Πολ Μόρλεϊ. Στο ίδιο πλαίσιο, αναμένονται προσεχώς και καινούργιοι δίσκοι, με ακυκλοφόρητο υλικό, κυρίως από παλαιότερες συναυλίες του σπουδαίου καλλιτέχνη.

(…) O δημιουργός του εξαιρετικού «Manchester by the sea» Κένεθ Λόνεργκαν γίνεται ένας ακόμη από όσους υπογράφουν συμβόλαια «προτεραιότητας» με τους κολοσσούς της διαδικτυακής τηλεόρασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με το Amazon, το οποίο πλέον εξασφάλισε ότι θα μπορεί να βλέπει πρώτο και να επιλέγει τα νέα δημιουργικά πρότζεκτ του Αμερικανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή