Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη γενναιότητα να αποκαλύψει πως έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατάθλιψη αλλά και τις αυτοκτονικές σκέψεις επέδειξε πρόσφατα ο Βρετανός τραγουδοποιός Τζέιμς Μπλέικ (φωτ.). Μιλώντας σε ένα πάνελ με θέμα την «Κρίση αυτοκτονιών στον καλλιτεχνικό χώρο», στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου, ο Μπλέικ αναφέρθηκε ακόμα στον μύθο των ψυχικών διαταραχών και της κατάθλιψης που υποτίθεται πως συνοδεύουν «αναγκαστικά» την καλλιτεχνική δημιουργία. Επιπλέον, εκτίμησε πως το δικό του πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του, όταν πρωτοέγινε διάσημος.

(…) Εναν γεμάτο προκλήσεις ρόλο, σύμφωνο και με το πνεύμα της (κινηματογραφικής) εποχής, ετοιμάζεται να ερμηνεύσει η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η Αμερικανίδα σταρ θα βοηθήσει να ξετυλιχθεί η αληθινή ιστορία της πρώτης γυναίκας, η οποία κατάφερε να ανελιχθεί στον ανδροκρατούμενο κόσμο των στούντιο μασάζ και της πορνείας. Σκηνοθέτης του φιλμ, που τιτλοφορείται «Rub and Tug», θα είναι ο Ρούπερτ Σάντερς του «Φαντάσματος στο Κέλυφος».

(…) Πάνω από δύο δεκαετίες μετά τη διάλυσή τους, οι θρυλικοί Kinks φαίνεται πως πάνε για επανένωση, όπως προανήγγειλε ο ηγέτης της μπάντας Ρέι Ντέιβις. Επειτα από δύο δικά του σόλο άλμπουμ, ο Ντέιβις ανακοίνωσε πως πλέον ξαναμπήκε στο στούντιο με τον (άσπονδο) αδελφό του, Ντέιβ, για την παραγωγή ενός νέου δίσκου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και κάποιες ζωντανές εμφανίσεις με την επανενωμένη μπάντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή