Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Maroon 5 θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το γκρουπ που θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου που αποτελεί μία από τις κορυφαίες στιγμές της αμερικανικής τηλεόρασης τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε διαφημιστικά έσοδα. Μετά τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που εμφανίστηκε πέρυσι, στις 3 Φεβρουαρίου στην Ατλάντα θα βρεθεί το συγκρότημα του Ανταμ Λεβίν (φωτ.), που σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ένας από τους στόχους των Maroon 5 ήταν να εμφανιστούν κάποια στιγμή στο Super Bowl. Η στιγμή αυτή ήρθε.

(…) Σημαντική προσωπικότητα του δημόσιου βίου, με μεγάλη αναγνώριση, ήταν ο Μωυσής Κωνσταντίνης, που απεβίωσε χθες. Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ, συντονιστικού οργάνου του ελληνικού εβραϊσμού, επί 13 χρόνια, και ιδρυτικό μέλος του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος. Μελετητής της ιστορίας του φιλοτελισμού, υπήρξε ειδικός σύμβουλος των ΕΛΤΑ. Με βραβευμένο συγγραφικό έργο και προσφορά στον ελληνικό εβραϊσμό, ο Μωυσής Κωνσταντίνης αφήνει μεγάλο κενό. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή, ώρα 15.00, στον εβραϊκό τομέα του Γ΄ Νεκροταφείου Νίκαιας.

(…) Tη βραχεία λίστα των έξι φιναλίστ συγγραφέων ανακοίνωσε, χθες, η κριτική επιτροπή του λογοτεχνικού βραβείου Man Booker. Την αποτελούν οι Αννα Μπερνς, Εσι Εντουγιάν, Ντέιζι Τζόνσον, Ρέιτσελ Κούσνερ, Ρίτσαρντ Πάουερς και Ρόμπιν Ρόμπερτσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή