Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την «Αγρια συμμορία», ένα από τα πιο συναρπαστικά και ανατρεπτικά γουέστερν της ιστορίας, θα αναλάβει να αναβιώσει, όπως φαίνεται, ο Μελ Γκίμπσον (φωτ.). Γυρισμένο το 1969, το ορίτζιναλ φιλμ του Σαμ Πέκινπα είχε κάνει αρχικά εντύπωση με τον εξαιρετικά βίαιο χαρακτήρα του, όμως σταδιακά καθιερώθηκε ως κλασικό χάρη στο μοναδικό στυλ της αφήγησης και της αισθητικής του. Ο Γκίμπον θα σκηνοθετήσει την καινούργια εκδοχή, της οποίας το σενάριο θα υπογράψει μαζί με τον Μπράιαν Μπάγκμπι. Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

(…) Ενα πρώτο σινγκλ από την επικείμενη επιστροφή της στη δισκογραφία παρουσίασε η Γιόκο Ονο, η οποία βαδίζει αισίως στα 85, όμως παραμένει ενεργή στην ποπ βιομηχανία. Κάπως έτσι, πέντε χρόνια μετά το –καθόλου κακό– «Take me to the land of hell», μας έρχεται το «Warzone» και η πρώτη γεύση του, το «Why», το οποίο αποτελεί νέα ηχογράφηση του κομματιού από την παρθενική δισκογραφική δουλειά της με την Plastic Ono Band.

(…) Την τηλεοπτική σειρά «Manifest» του βραβευμένου με Οσκαρ Ρόμπερτ Ζεμέκις φέρνει στην Ελλάδα η Cosmote TV, με κάθε νέο επεισόδιο να προβάλλεται από τις 2/10, στις 10 μ.μ. Εμπνευσμένο από την υπόθεση της εξαφάνισης του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, το σόου συζητείται ήδη έντονα στην παγκόσμια τηλεοτπική κοινότητα και βέβαια η υπογραφή του Ζεμέκις δίνει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Ο πιλότος της σειράς είναι ήδη διαθέσιμος στο Cosmote TV Plus.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή