Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μετά τον γιο μου είχα επιλόχεια κατάθλιψη. Ενας γιατρός μου πρότεινε αντικαταθλιπτικά αλλά εγώ σκέφθηκα να βρω εναλλακτικές θεραπείες, χωρίς βέβαια να κατηγορώ όποιον τα προτιμάει», δήλωσε πρόσφατα η Γκουίνεθ Πάλτροου  (φωτ.). Η διάσημη ηθοποιός τόνισε πόσο πολύ τη βοήθησε η απόφασή της να ξεκινήσει γυμναστική, να κόψει το αλκοόλ, να κοιμάται καλύτερα. «Ετσι ξέφυγα», καταλήγει στη συνέντευξή της, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, περισσότερο εναλλακτικοί.

(…) Τα ηνία του Λευκού Οίκου, αλλά και ολόκληρης της δημοφιλούς σειράς του «House of Cards», φαίνεται πως αναλαμβάνει για τα καλά, την τελευταία σεζόν, η Ρόμπιν Ράιτ (φωτ.). Αυτό επιβεβαιώνεται και από το τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει την Κλερ Αντεργουντ να βρίσκεται πλέον στη θέση της προέδρου των ΗΠΑ, παίρνοντας τη θέση του συζύγου της και αποκηρύσσοντας (τι έκπληξη) την κληρονομιά του. Η πρώτη Αμερικανίδα πρόεδρος, έστω και τηλεοπτική, είναι γεγονός.

(…) Σε ρυθμούς Οσκαρ, και ας απέχουμε πολύ ακόμα, μπαίνει η Nova, η οποία ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα του Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει πρεμιέρες όπως αυτή του «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ στο Μιζούρι». Επιπλέον, ο επόμενος μήνας θα έχει αφιέρωμα στον σπουδαίο Ρίντλεϊ Σκοτ (φωτ.), με τις σημαντικότερες ταινίες του να προβάλλονται κάθε Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή