Προτάσεις για το δεκαπενθήμερο που έρχεται

Προτάσεις για το δεκαπενθήμερο που έρχεται

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Εναλλακτική κατασκήνωση

Στις 25 Αυγούστου ξεκινά το τέταρτο και τελευταίο δεκαήμερο που έχει προγραμματίσει ο «Ελληνικός Κόσμος» για το φετινό «Καλοκαίρι στην Πόλη», την εναλλακτική κατασκήνωση για παιδιά 5 έως 12 ετών τα οποία, μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα, θα γνωρίσουν μεταξύ άλλων την αστρονομία, την ελληνική παράδοση, αλλά και την αρχαιολογία. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, να απολαύσουν προβολές εικονικής πραγματικότητας, αλλά και να κάνουν «ανασκαφές» ανακαλύπτοντας θησαυρούς κρυμμένους για αιώνες. Ο τελευταίος κύκλος έχει τίτλο «Με μια ορθοπεταλιά, στης Ελλάδας την κάθε γωνιά!» και περιλαμβάνει ένα νοερό ταξίδι σε χαρακτηριστικές τοποθεσίες της χώρας μας, όπως επίσης και διαδραστικές περιηγήσεις στην αρχαία Αγορά της Αθήνας, την αρχαία Μίλητο και την αρχαία Πριήνη.

​​ΠΟΥ: Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»

ΠΟΤΕ: 25 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

www.hellenic-cosmos.gr

ΕΚΘΕΣΗ

«Καταναλωτικές» φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου η φωτογραφική έκθεση του διεθνούς βραβείου Pictet με θέμα την κατανάλωση, η οποία φιλοξενείται στο Κέντρο Επιστημών «Νόησις». Με συνδιοργανωτή το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στην έκθεση παρουσιάζονται έργα από 11 δημιουργούς, τα οποία επιλέχθηκαν από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή. Πρόκειται για τον πέμπτο κύκλο του βραβείου Pictet, με θέμα φέτος την κατανάλωση, στον οποίο προτάθηκαν 700 φωτογράφοι από τους διεθνείς ειδικούς της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο, με τους οποίους συνεργάζεται το βραβείο.

​​ΠΟΥ: Κέντρο «Νόησις» (Θεσσαλονίκη)

ΠΟΤΕ: Εως 20 Σεπτεμβρίου

www.noesis.edu.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Γυναικολογία και μαιευτική

Για τα τέλη Αυγούστου έχει προγραμματισθεί το 9ο Συνέδριο Γυναικείας Υγείας και Νόσων «Από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση», το οποίο διοργανώνεται από τη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας και παγκόσμιες επιστημονικές ενώσεις. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου έχει δώσει έμφαση σε θέματα αιχμής γύρω από τη γυναικολογία, τη μαιευτική, την ενδοκρινολογία και την αναπαραγωγική ιατρική. Επίσης, ομιλητές στο συνέδριο θα είναι κορυφαίοι

ειδικοί από αυτούς τους κλάδους, που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

​​ΠΟΥ: Ξενοδοχείο «Χίλτον» ΠΟΤΕ: 28-30 Αυγούστου

www.womenshealth2014.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή