Glitter eyes: Πως να φορέσετε το πιο λαμπερό eye look αυτές τις γιορτές

Glitter eyes: Πως να φορέσετε το πιο λαμπερό eye look αυτές τις γιορτές

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρυσόσκονες, glitter και pigments δεν μπορούν να λείψουν από το εορταστικό μακιγιάζ μας ούτε αυτές τις γιορτές, ιδιαίτερα αν θέλετε να λάμψετε στα ρεβεγιόν από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Το festive eye makeup look γίνεται για ακόμα μια φορά ο απόλυτος σύμμαχός μας αυτές τις μέρες. Πως όμως θα το υιοθετήσουμε όμως σωστά αν δεν είμαστε επαγγελματίες makeup artist, χωρίς να φαίνεται κακόγουστο; Το μυστικό είναι less is more!

Glitter eyes: Πως να φορέσετε το πιο λαμπερό eye look αυτές τις γιορτές-1

Με μικρές glitter πινελιές στα μάτια σας θα πετύχετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Ένα εντυπωσιακό shimmer θα τονίσει το βλέμμα σας και θα μετατρέψει ακόμη και το πιο απλό look σε… γιορτινό.

Διατηρήστε μια fresh όψη στην επιδερμίδα σας χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ. Λίγη μάσκαρα, ένα κραγιόν και glitter στα μάτια αρκούν για να σας κάνουν να ξεχωρίσετε! 

Glitter eyes: Πως να φορέσετε το πιο λαμπερό eye look αυτές τις γιορτές-2

Το πολυτελές χρυσό και το ασημί βρίσκονται σταθερά πρώτα στις sparkly προτιμήσεις. Γι' αυτό και εμείς θα σας προτείναμε να τολμήσετε φέτος διαφορετικά χρώματα όπως τις αποχρώσεις copper και rose gold.

Βάψτε όλο το κινητό βλέφαρο αν επιδιώκετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό ή μόνο την εσωτερική γωνία αν δεν είστε φαν της υπερβολής. Απλό, διακριτικό και τόσο λαμπερό όσο πρέπει. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να βάλεις glitter στα μάτια αν είσαι αρχάρια. Συνδυάστε το glitter με το trusty eyeliner σας και δώστε του glam αέρα. Ακόμη και ένα διακριτικό glitter στην απόχρωση του δέρματός σας, δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή