Για το σώμα και το… στόμα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γαλλικός οίκος Νina Ricci συνεργάζεται με το διάσημο παριζιάνικο κατάστημα με μακαρόν Ladurée και μεγαλουργούν από κοινού!

Ο οίκος Nina Ricci φημίζεται για τα γλυκά και ντελικάτα αρώματα του. Τα μακαρόν Ladurée από την άλλη είναι τόσο φίνα και όμορφα που παραπέμπουν σε γυναικείο μπουντουάρ. Συν ότι η γεύση τους είναι πάντα λεπτή και έντονη. Μη μου πείτε ότι δεν βλέπετε πολλά κοινά μεταξύ των δύο τους; Ε, λοιπόν αυτό το ταίριασμα είδαν και ο Ολιβιέ Κρεσπ, αρωματοποιός του Nina Ricci, και ο Βινσέν Λεμέν, σεφ του Ladurée και δημιούργησαν ένα άρωμα ο ένας, μία γεύση ο άλλος με κοινά στοιχεία. Το αποτέλεσμα έδωσε ένα άρωμα και ένα μακαρόν που μοιράζονται νότες από λεμόνι, τριαντάφυλλο, αμύγδαλο και φραμπουάζ. Οσο για την όψη, τόσο το ένα, όσο και το άλλο είναι σε έντονο φούξια. Οσοι το δοκίμασαν είπαν ότι πρόκειται για μια αληθινή απόλαυση τόσο για το δέρμα, όσο και για… τον ουρανίσκο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή