Greetings To You, From SJP!

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο μας fashion icon, που έχουμε ταυτίσει με την εργένικη ζωή στη Νέα Υόρκη, προσανατολίζεται σε πιο ρομαντικές και γλυκές δραστηριότητες…

Μπορεί να μην βγήκε «Sex & the City 3», αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν χάνει τον καιρό της. Βέβαια θα θεωρούσαμε πιθανότερο να ακούσουμε για μια συνεργασία της με τον οίκο παπουτσιών Manolo Blahnik ή, έστω, με κάποιο άλλο brand μόδας, με εκείνη στον ρόλο της σχεδιάστριας, της μούσας, της πρέσβειρας κ.τ.λ. Ομως η τηλεοπτική Κάρι έχει άλλα σχέδια. Η νέα της συνεργασία, για την οποία δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη, είναι με την εταιρεία ευχετήριων καρτών, Hallmark! Η ίδια είπε σχετικά ότι δεν είναι και τόσο παράδοξη αυτή η συνεργασία αφού αγαπάει το γράψιμο και συγκεκριμένα τα χειρόγραφα μηνύματα και τις χειρόγραφες κάρτες. Μένει λοιπόν να δούμε τι ναζιάρικο τρόπο θα βρει η Πάρκερ για να ευχηθεί Happy Βirthday ή περαστικά ή για να ζητήσει συγγνώμη! Το project εκτός από τη σειρά ευχετήριων καρτών, θα περιλαμβάνει χαρτιά αλληλογραφίας και περιτυλλίγματος με γκλίτερ και μικρές πέτρες, παρόμοια με αυτά που θα επέλεγε η ίδια η Κάρι Μπράντσο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή