Μεσάνυχτα στο Παρίσι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα που παρατηρεί τον κόσμο πάντα με ασίγαστη περιέργεια. Που περιπλανιέται σαν νομάδας σε πόλεις, χώρες και πολιτισμούς αναζητώντας εμπειρίες, γνώση, περιπέτεια.  Σε αυτή, τη γυναίκα-Nomade, είναι αφιερωμένη η συλλογή Giorgio Armani Privé για την σεζόν Ανοιξη- Καλοκαίρι 2014.

Στην πιο εκλεπτυσμένη από τις συλλογές του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, ο ευφυής συνδυασμός της χαρακτηριστικής μίνιμαλ γραμμής Armani με τα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν στην παρισινή Μπελ Επόκ και στην Ανατολή, δίχως άλλο ξάφνιασε.

Στην ίδια δημιουργική «συχνότητα» κινήθηκε και η Λίντα Καντέλο, η διεθνής make up artist του οίκου. Το «Paris Minuit», το μακιγιάζ που μεταφράζει σε χρώμα το πνεύμα της συλλογής «Nomade», είναι ένα μυστηριώδες fusion επιρροών που, άλλοτε παραπέμπουν στη γοητεία ενός μαχαραγιά, άλλοτε στις ονειρικές γυναίκες του Ερτέ  κι άλλοτε στην παρισινή κομψότητα των 20's.

            5 Key elements:

  • Τα έντονα, τονισμένα μάτια, «façon kajal».
  • Οι κυρίαρχες αποχρώσεις του μαύρου, του γκρι, του ασημί  και του μοβ.
  • Η φυσική, φωτεινή επιδερμίδα, με ομοιόμορφο τόνο.
  • Τα «γυμνά» χείλη.
  • Τα νύχια βαμμένα σε δύο αποχρώσεις του μπλε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή