Τα μυστικά ομορφιάς των ειδικών

Τα μυστικά ομορφιάς των ειδικών

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαλλιά

  1. Θέλετε να δοκιμάσετε το beach look στα μαλλιά αλλά δεν έχετε τα κατάλληλα προϊόντα; Αφού απλώσετε το γαλάκτωμα σώματος, χρησιμοποιήστε όσο προϊόν έχει μείνει στις παλάμες, για να «τσαλακώστε» τα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει…
  2. Για άψογο ponytail, αφού δέσετε σφιχτά τα μαλλιά και τα στερεώσετε, απλώστε σε μια οδοντόβουρτσα με σκληρές τρίχες, μικρή ποσότητα styling gel και «χτενίστε» τα με φορά από τη ρίζα ως το σημείο που είναι πιασμένα.
  3. Αν θέλετε να ξυπνήσετε με όμορφα κυματιστά μαλλιά, τυλίξτε τα αποβραδίς σε δύο μεγάλα «κουλουράκια» πλεγμένα κοτσίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε το πρωί είναι να τα ξεπλέξετε και να περάσετε τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους
  4. Για να τιθασεύσετε τα μαλλιά που πετάνε ψεκάστε λίγο hairspray στην παλάμη σας, τρίψτε τα χέρια όσο το προϊόν είναι ακόμα νωπό και στη συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις για να μη στεγνώσει, σύρετε τις παλάμες σας απαλά στα μαλλιά, από τη μέση και κάτω.
  5. Για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα των προϊόντων στάιλινγκ από τα μαλλιά, αναμείξτε μια κουταλιά ξύδι με το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε συνήθως και κάντε ελαφρύ μασάζ. Περιμένετε 3-5 λεπτά και ξεπλύνετε. Τα μαλλιά σας θα καθαρίσουν σε βάθος και επιπλέον θα λάμπουν!
Τα μυστικά ομορφιάς των ειδικών-1

Νύχια

  1. Τα αφυδατωμένα νύχια ξεφλουδίζουν και σπάνε εύκολα. Για να τα προστατέψετε και να τα δυναμώσετε, απλώνετε τακτικά λίγο λάδι στην επιφάνειά τους.
  2. Μια φορά το μήνα αφήνετε άβαφα τα νύχια για μια νύχτα καλύπτοντας όλη την επιφάνειά τους με λάδι για τα πετσάκια- σαν θρεπτική μάσκα. Θα τα βοηθήσετε να δυναμώσουν και να παραμείνουν υγιή.
Τα μυστικά ομορφιάς των ειδικών-2

Μακιγιάζ

  1. Για να σχεδιάσετε συμμετρικά το περίγραμμα των χειλιών, ξεκινήστε από το μέσο του πάνω και του κάτω χείλους, στη συνέχεια τονίστε το περίγραμμα στις  εξωτερικές γωνίες και ολοκληρώστε ενώνοντας τις γραμμές μεταξύ τους.
  2. Αν θέλετε ένα εντυπωσιακό wet smoky look στα μάτια, απλώστε τη σκιά της επιλογής σας και στη συνέχεια τρίψτε στα βλέφαρα μια σταγόνα από το serum προσώπου που χρησιμοποιείτε. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
  3. Αν απλώσετε στα μήλα ένα κρεμώδες ρουζ σε ζωηρή απόχρωση, πριν χρησιμοποιήσετε ενυδατική με χρώμα,  bb cream  ή  υγρό μέικαπ, θα έχετε το πιο φυσικό «αναψοκοκκίνισμα»…
  4. Αν θέλετε να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις στις σκιές ματιών, απλώστε προηγουμένως στα βλέφαρα λίγη διάφανη πούδρα σε σκόνη.
  5. Αν πουδράρετε τις βλεφαρίδες σας πριν απλώσετε μάσκαρα, θα έχετε καλύτερο διαχωρισμό και λιγότερους κόμπους.
  6. Αν θέλετε η μάσκαρά σας να διαρκεί όλη μέρα και να μην μουτζουρώνει αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη, περάστε μια πρώτη στρώση με τη συνηθισμένη σας μάσκαρα και στη συνέχεια περάστε μια δεύτερη στρώση με άχρωμη μάσκαρα (κυκλοφορούν και τέτοιες!)
  7. Αν σας έχει τελειώσει το κονσίλερ, φτιάξτε το… δικό σας αναμειγνύοντας λίγη διάφανη πούδρα με υγρό μέικαπ.
  8. Το χρώμα των φρυδιών είναι πιο ανοιχτό στις άκρες και πιο σκούρο στο κέντρο. Αφού τα τονίσετε με μολύβι ή σκιά, σβήστε ελαφρά τις άκρες με ένα βουρτσάκι για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή