ΣΤΙΛ

Τα 5 χρώματα για μια posh γκαρνταρόμπα

Υπάρχουν χρώματα που μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο στυλ, ακόμα και αν φοράτε low-budget κομμάτια.

Τα 5 χρώματα για μια posh γκαρνταρόμπα

Διαβάζουμε καθημερινά για τη σημασία μιας ολοκληρωμένης capsule γκαρνταρόμπας με διαχρονικά κομμάτια που θα μπορούμε να συνδυάζουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι κανόνες που θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε μια posh γκαρνταρόμπα…  on a budget; Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, ακόμα και στα χρώματα που επιλέγουμε. Υπάρχουν χρώματα που αναβαθμίζουν την κάθε εμφάνιση και μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ενός luxury look. Δεν πρόκειται απλά για το κλασικό μαύρο, που σίγουρα είναι elegant, αλλά και για πιο ανοιξιάτικους τόνους που ακολουθούν τις τάσεις για το 2021.

Η Vogue προτείνει τα 5 χρώματα για μια posh γκαρνταρόμπα, για να εμπνευστείτε ανάλογα και να διαμορφώσετε το προσωπικό σας στυλ:

Τα 5 χρώματα για μια posh γκαρνταρόμπα-1

©Jonathan Daniel Pryce

Το λευκό

Το καθαρό λευκό είναι η πιο chic επιλογή για την γκαρνταρόμπα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας ένα λευκό φόρεμα ή μια ψηλόμεση παντελόνα και παίξτε με αξεσουάρ σε διαφορετικά χρώματα. Ένα λευκό λινό πουκάμισο είναι πάντα η επιτομή της κομψότητας και απαραίτητη προσθήκη στο στυλ του καλοκαιριού.

Τα 5 χρώματα για μια posh γκαρνταρόμπα-2

©Soren Jepsen

Sky blue

Πρόκειται για το απαλό γαλάζιο του ουρανού, το οποίο αποπνέει μια ρομαντική αθωότητα. Επιλέξτε το σε αέρινα μίντι φορέματα ή σε shirt dresses, ιδανικά και για office style και για city look. Για να διατηρήσετε την καθαρότητα αυτού του χρώματος, συνδυάστε το με λευκά αξεσουάρ ή παστέλ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ