Η Kate Middleton προσέλαβε Ισπανίδα νταντά!

Η Kate Middleton προσέλαβε Ισπανίδα νταντά!

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η εξεύρεση καλής νταντάς είναι δύσκολη για τους κοινούς θνητούς, φαντάσου το μωρό να είναι γαλαζοαίματο!…

Στη βάφτιση του Πρίγκιπα Γεωργίου του Κέμπριτζ, τρίτο υ στη γραμμή διαδοχής του  Βρετανικού θρόνο υ , ήταν καλεσμένη και η νταντά του πατέρα του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ: η Βρετανή Τζέσι Γουέμπ. Όπως επιβεβαιώθηκε, δεν ήταν μια εθιμοτυπική παρουσία. Στα 71 της χρόνια, η γυναίκα είχε κληθεί να επανέλθει στην ενεργό δράση προκειμένου να αναλάβει χρέη νταντάς του Πρίγκιπα Γεωργίου, προφανώς επειδή ήταν η πιο σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Δεδομένης της ηλικίας της, ήταν φυσικά θέμα χρόνου να αναζητηθεί  διάδοχος, η οποία ακούει στο όνομα Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο και είναι από την Ισπανία. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η επιλογή μιας αλλοδαπής δεν ή ταν τυχαία: σύμφωνα με δημοσιεύματα, όλο και περισσότεροι Βρετανοί είναι δυσαρεστημένοι από τις απαιτήσεις που προβάλλουν οι συμπατριώτισσές τους νταντάδες και από την απροθυμία τους να διευκολύνουν τη ζωή της οικογένειας κάνοντας φερ’ ειπείν λίγη καθαριότητα. Υπάρχει όμως κάποιος που φαντάζεται ότι στο Παλάτι του Κένζινγκτον δε δουλεύουν αρκετές καθαρίστριες;

Επί της ουσίας, η καινούρια νταντά έχει φοιτήσει στη βρετανική σχολή Norland, που χρονολογείται από το 1892 και θεωρείται η καλύτερη του είδους. Οι απόφοιτοί της προορίζονται να υπηρετήσουν πλούσιες και διάσημες οικογένειες, δηλαδή μωρά πιο εκτεθειμένα σε κινδύνους που δεν απασχολούν μια κοινή οικογένεια, όπως μια ενδεχόμενη απαγωγή – γι’ αυτό στα μαθήματά τους περιλαμβάνεται η αυτοάμυνα και τεχνικές διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου. Υπάρχει όμως κάποιος που φαντάζεται ότι ο μικρός πρίγκιπας δε θα συνοδεύεται σε κάθε του κίνηση από στρατιά σωματοφύλακες; Ίσως, λοιπόν, το «μυστικό» της Ισπανίδας να είναι ότι, όπως μαρτυρούν άνθρωποι που τη γνωρίζουν, είναι «παντρεμένη» με τη δουλειά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή