Γιατί ο Jamie Dornan βλέπει γυναικείες σειρές!

Γιατί ο Jamie Dornan βλέπει γυναικείες σειρές!

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωταγωνιστής στις κινηματογραφικές «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» προετοιμάζεται για τις ερωτικές σκηνές του βλέποντας «Sex & the City»!

Ο Jamie Dornan έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική το 2006, με ένα χαρακτηριστικό ρόλο στην «Μαρία Αντουανέτα» της Sofia Coppola. Μέχρι τότε, το όνομά του δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό, ωστόσο η εικόνα του ήταν πασίγνωστη, αφού είχε ποζάρει ως μοντέλο για διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες. Ιδανικό για να διαφημίσει εσώρουχα Calvin Klein, το σώμα του έπαιξε προφανώς ρόλο στο να του δοθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», την κινηματογραφική μεταφορά του πολυδιαβασμένου ομώνυμου βιβλίου, που σκανδάλισε εκατομμύρια αναγνώστριες σε όλο τον κόσμο. Πριν η ταινία βγει στις αίθουσες, θα έχει προβληθεί στη Βρετανία η τηλεοπτική σειρά «New Worlds», στην οποία επίσης κλήθηκε να παίξει σε τολμηρές σκηνές. Πώς προετοιμάστηκε; Βλέποντας επεισόδια «Sex & the City»! Όπως εξήγησε, παρακολουθώντας τις πιο τολμηρές σκηνές σε διάφορα επεισόδια της σειράς, μπόρεσε να μπει στο πνεύμα κι ένιωσε να τονώνεται η αυτοπεποίθησή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή