Ο αινιγματικός Jack White επιστρέφει με ένα ατμοσφαιρικό instrumental

Ο αινιγματικός Jack White επιστρέφει με ένα ατμοσφαιρικό instrumental

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κομμάτι από το πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Jack White μόλις βγήκε στον αέρα του διαδικτύου και –όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον εκκεντρικό πρώην frontman των White Stripes- μας εξέπληξε ευχάριστα.

Το "High Ball Stepper" είναι ένα ορχηστρικό κομμάτι το οποίο συνοδεύεται από ενδιαφέρον video clip και μας προϊδεάζει για ιδιαίτερα ακούσματα από το νέο album. Το "Lazaretto" θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο στις 9 ή 10 Ιουνίου αλλά στις επόμενες μέρες περιμένουμε το πρώτο κανονικό του single.

Μεσολάβησαν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του Αμερικανού (το Blunderbuss βγήκε στις 24 Απριλίου 2012) καθώς ο καλλιτέχνης ήθελε λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

Είχε ήδη ανακοινώσει σε ένα μεγάλο πάρτι που έδωσε με τη σύζυγό του Karen Elson την απόφασή τους να χωρίσουν αλλά δεν περίμενε ότι πέρσι οι δυο τους θα έμπλεκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία ενός άσχημου διαζυγίου λόγω έντονων διαφορών στη μοιρασιά της τεράστιας κοινής περιουσίας τους. Ο αινιγματικός τραγουδιστής και το σέξι μοντέλο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του  "Blue Orchid".  Παντρεύτηκαν την 1η Ιουνίου 2005 μέσα σε ένα κανό στο ποτάμι του Αμαζονίου από έναν σαμάνο (ο γάμος τους επικυρώθηκε αργότερα από καθολικό ιερέα) και απέκτησαν δύο παιδιά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή