Η Cameron Diaz είναι η «Άλλη Γυναίκα»

Η Cameron Diaz είναι η «Άλλη Γυναίκα»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία γυναίκα δε θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση τους. Όμως ο τρόπος που το διαχειρίζονται παραδίδει μαθήματα. Όταν η Cameron Diaz (Carly) συναντήσει τυχαία την Leslie Mann (Kate), τη γυναίκα του  καινούριου της αμόρε, Mark, (Nikolaj Coster-Waldau από το“Game of Thrones”), θα συνειδητοποιήσει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό.

Η Carly βρίσκεται στη θέση να παρηγορεί την Kate και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Mark τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Amber (Kate Upton). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.

Δες το τρέιλερ της αισθηματική κωμωδία «Η Άλλη Γυναίκα» από τον Nick Cassavetes, σκηνοθέτη των ταινιών «To ημερολόγιο» και «Η αδελφή μου κι εγώ», που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, από την Odeon, στις 8 Μαΐου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή