Natalie Dormer: Η… αποκάλυψη πριν την πρεμιέρα του Game of Thrones

Natalie Dormer: Η… αποκάλυψη πριν την πρεμιέρα του Game of Thrones

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πιστοί της σειράς, και δεν είναι λίγοι, περίμεναν με κομμένη την ανάσα την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Game of Thrones τα ξημερώματα της Κυριακής. Λίγες ώρες πριν η Natalie Dormer, η τηλεοπτική Margaery Tyrell της επιτυχημένης σειράς, έκανε μία άκρως αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό «GQ», χωρίς όμως να αποκαλύψει τίποτα για τον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θαυμάζουμε τα κάλλη της 32χρονης Natalie Dormer, που φωτογραφίζεται σχεδόν τόπλες. Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί ολόγυμνη στις οθόνες όσων έχουν παρακολουθήσει το Game of Thrones, εντυπωσιάζοντας το αντρικό κοινό της σειράς.

Η Natalie Dormer «παίζει» με τον φωτογραφικό φακό του Will Davidson και εμφανίζεται με ξυρισμένο το κεφάλι για τις ανάγκες της συμμετοχής της στην  ταινία «The Hunger Games: Mockingjay», του τελευταίου μέρους της τριλογίας των βιβλίων της Suzanne Collins.

Τα τρέιλερ του 4ου κύκλου της σειράς:

http://www.youtube.com/watch?v=xZY43QSx3Fk

http://www.youtube.com/watch?v=d2ZNaLQD60Y

http://www.youtube.com/watch?v=xIASaUUwklk

http://www.youtube.com/watch?v=Z1Y_qhzxn2c

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή