ΙΧΘΥΕΣ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστεύεις στα παραμύθια;

Αν όχι, καιρός είναι να αρχίσεις! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, και μαζί και όλα τα καλά. Πλέον υπάρχει δράση σε όλους τους τομείς, που μετά από τόσο καιρό σκέφτεσαι μήπως είναι και τιμωρία-αν και μεταξύ μας είναι η γνωστή διπλή οπτική σου που δεν σε αφήνει να χαρείς τις στιγμές. Φυσικά , με μια δύσκολη σεληνιακή έκλειψη στον ορίζοντα όλα θα μπορούσαν να είναι παιχνιδάκι και ναι, βρίσκεις τον εαυτό σου μεσοβδόμαδα να αναρωτιέσαι αν κάποια από τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα . Ωστόσο, αυτά τα ίδια όνειρα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, και δέσε καλά τη ζώνη σου γιατί το σύννεφα έχουν γίνει αραιοκατοικημένα πλέον. Σύντομα και μετά την έκλειψη μπορείς να χαράξεις το δρόμο σου σε πιο ήρεμα νερά.

FORTUNE COOKIE

Μην τολμήσεις να γκρινιάξεις και να παραπονεθείς για τίποτα. Θα είναι αχαριστία. Προετοιμάσου για υπέροχες στιγμές έρωτα, σεξ και μια ατμόσφαιρα μαγική. Ό,τι ζητούσες πάντα, δηλαδή!

Mood for the day: Dream A Little Dream – Robbie Williams 

https://www.youtube.com/watch?v=2HIeytZvz9I

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή