ΥΔΡΟΧΟΟΣ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρό reality η ζωή…

Οι δυσαρμονικές όψεις από την σεληνιακή έκλειψη στις 15 του μήνα έχουν ήδη προκαλέσει φάλτσα στην καθημερινότητα σου. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνεις ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ενώ, παραδόξως αυτήν την εβδομάδα είναι από τις λίγες φορές που όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου εξετάζοντας μακροπρόθεσμα καλύτερα τα συμφέροντά σου. Έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσεις, και μεσοβδόμαδα θα έχεις περισσότερες επιλογές από ό,τι πίστευες αρχικά. Το κλειδί για να κυλήσουν ομαλά οι επόμενες μέρες είναι η αυξημένη προσαρμοστικότητα, και να μην αφήνεις να γίνονται ερήμην σου αλλαγές, καθώς στην πορεία θα το μετανιώσεις αφού δεν θα μπορείς να τις ανατρέψεις.

FORTUNE COOKIE

Γύρω σου μπορεί να γίνεται πανικός από καταστάσεις που δεν θες να προβλέψεις ή να ασχοληθείς, αλλά η ερωτική σου ζωή φαίνεται να κυλά ομαλά, μιας και σε αυτό το πεδίο δράσης είσαι ο σκηνοθέτης της δική σου ιστορίας.

Mood for the day: We found love – Rihanna

https://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή