ΤΟΞΟΤΗΣ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο τοξότης!

Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη αλλάζουν ζώδια, και μαζί και η διάθεση σου-σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.  Η Αφροδίτη έχει μετακινηθεί σε ένα άλλο από τα μεταβλητά ζώδια, τους Ιχθύες, και έτσι νιώθεις την ανάγκη να τα αλλάξεις όλα-ή μήπως καλύτερα σαρώσεις;- μιας κι έχεις φρίξει που όλα γύρω σου μοιάζουν να έχουν κολλήσει σε μια κινούμενη άμμο. Με την επερχόμενη αντίθεση Ήλιου και Άρη, η ανάγκη για δράση είναι αδήριτη, κι είναι μια από τις λίγες φορές που ακόμα κι εσύ η ίδια θα απορήσεις με την τόση αυξημένη κοινωνικότητα σου. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία για μικρές αλλαγές τόσο στην καθημερινή σου ρουτίνα όσο και στην διατροφή σου ακόμα.  Ενώ, η ευκαιρία που έψαχνες να εξαφανιστείς για λίγο καιρό σου χτυπάει την πόρτα, καθώς ένα αγαπημένο σου άτομα από μακριά σε περιμένει.

FORTUNE COOKIE

Έχεις ακούσει που λένε «μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα»; Έτσι, είναι το τοπίο της ερωτικής σου ζωής, αν και το τελευταίο διάστημα ελάχιστα σε νοιάζει μιας και σου αρέσει με το… μέλι σου να μαγνητίζεις τον κόσμο γύρω σου!

Mood for the day: 

Pumped Up Kicks – Foster the people

https://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή