ΚΡΙΟΣ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βάλε τα βέλη πίσω στη φαρέτρα!

Όσο κι αν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις το θάρρος και την τόλμη σου, που μεταξύ μας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου, η αλήθεια είναι ότι θα βρεθείς σε καταστάσεις όπου όχι απλά θα είναι απαραίτητο, αλλά απαίτηση. Βασικό όμως είναι πριν μπλέξεις σε οτιδήποτε να έχεις τη δύναμη, τη διάθεση και κυρίως τις σωστές πληροφορίες – για να φέρεις εις πέρας κάθε μάχη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μπλέξεις σε ένα κυκεώνα ασήμαντων καυγάδων και παρεξηγήσεων. Μέχρι την Πέμπτη κράτα μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς και βλέπεις, ενώ έχε υπόψη σου ότι στον ορίζοντα έχουμε ήδη τις πρώτες βροντές από μια ερχόμενη σεληνιακή έκλειψη, όπου τα πράγματα θα περιπλέκονται σε δευτερόλεπτα. Κράτα μια στάση αναμονής έχοντας τα αυτιά σου ανοιχτά, και μετά το δεύτερο μισό αυτής της εβδομάδας θα δεις ότι όλες οι νέες πληροφορίες που θα λαμβάνεις θα είναι άλλο ένα όπλο στο οπλοστάσιο σου!

FORTUNE COOKIE

Ανάδειξε τη σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σου, αφού αυτό το διάστημα είναι καθοριστικό για τη σχέση σου για να δείξεις στον σύντροφο σου ποιος έχει το πάνω χέρι. Ενώ αν είσαι μόνη τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνεις τα υποψήφια θύματα σου να παραμιλάνε από τη γοητεία σου.

Mood for the day: Zedd – Clarity (Official Video) ft. Foxes

https://www.youtube.com/watch?v=IxxstCcJlsc

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή