Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας πουν το χειρότερο πρώτο ραντεβού που τους έχει τύχει

Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας πουν το χειρότερο πρώτο ραντεβού που τους έχει τύχει

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκείνη την ώρα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, όμως όταν περάσει ο καιρός σκέφτεσαι την ιστορία και γελάς. Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας πουν το χειρότερο πρώτο ραντεβού που τους έχει τύχει. Αυτές είναι οι απαντήσεις τους.

Είχαμε γνωριστεί μέσα από μία εφαρμογή στο ίντερνετ. Μιλούσαμε για αρκετό καιρό κι αποφασίσαμε να βρεθούμε από κοντά. Προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχε στο προφίλ του στην εφαρμογή. Τόσο καιρό πίστευα ότι μιλούσα με ένα 30άρη καστανόξανθο νεαρό και μου εμφανίστηκε ένας 60άρης που μάλιστα είχε ξεχάσει να αφαιρέσει και τη βέρα από το χέρι του.

Μαρία, 28

Είχαμε πάει για φαγητό, όμως είχα βαρεθεί τόσο πολύ από την πολυλογία του αλλά κι από αυτά που έλεγε, που δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσω το πιάτο μου να φύγουμε. Φυσικά δεν φτάσαμε ποτέ στο γλυκό αφού προσποιήθηκα ότι κάτι σοβαρό συνέβη κι έφυγα σχεδόν τρέχοντας από το δείπνο.

Θεανώ, 35

Είχαμε δώσει ραντεβού το μεσημέρι για να φάμε μαζί. Επειδή είχε δυνατό χανγκόβερ από το προηγούμενο βράδυ, δεν μπορούσε να φάει, κι έτσι προτίμησε να τσιμπήσει μία σαλάτα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος μου αποκάλυψε ότι είχε πιει επειδή τον παράτησε η κοπέλα του. Μέχρι να ολοκληρώσω το φαγητό μου είχα μάθει τα πάντα για τη σχέση τους και το χωρισμό τους. Στο τέλος με έβαλε να πληρώσω και τον λογαριασμό, επειδή εκείνος είχε «τσιμπήσει» ενώ εγώ είχα φάει. Φυσικά δεν τον ξαναείδα ποτέ.

Μυρτώ, 32

Ήταν το παρά τρίχα χειρότερο ραντεβού μου, αφού τελικά το ραντεβού δεν έγινε τελικά ποτέ. Με είχε βομβαρδίσει τόσο πολύ στα μηνύματα και είχε γίνει τόσο ενοχλητικός πριν καν βρεθούμε που δεν ήθελα να ξέρω τι με περιμένει μετά. Όταν τελικά του ακύρωσα το ραντεβού, με έλουσε με τέτοιους χαρακτηρισμούς που δεν τους είχα καν φανταστεί.

Δήμητρα, 42

Με είχε καλέσει για πρώτο ραντεβού στο σπίτι του να φάμε παρέα. Ντύθηκα στολίστηκα και πήρα ένα λευκό κρασί και πήγα. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν στην πόρτα με υποδέχτηκε η μητέρα του, η οποία με οδήγησε στην κουζίνα να την βοηθήσω στις προετοιμασίες του φαγητού μέχρι να τελειώσει ο γιος της το μπάνιο. Κάτσαμε και φάγαμε όλοι μαζί. Η μητέρα του μάλιστα σχολίαζε ότι το κρασί που είχα φέρει ήταν ξινό και πως σαν το κρασί που αγοράζει εκείνη δεν έχει. Δεν το δοκίμασα ποτέ, αφού φρόντισα να μην τους ξαναδώ. Τόσο τη μάνα όσο και το γιο.

Ελένη, 29

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή