Nicole Kidman: Εκεί στο Νότο…

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ηθοποιός να βρίσκεται στο Σύδνεϋ, όπου γυρίζεται η τελευταία της ταινία, όμως η Αυστραλή ηθοποιός φαίνεται πως νιώθει το  Nashville πραγματικό της σπίτι.

Η 46χρονη Nicole Kidman που είναι παντρεμένη με τον επίσης 46χρονο τραγουδιστή της country, Keith Urban, παραδέχτηκε σε εμφάνισή της στην εκπομπή της Queen Latifah την προτίμησή της να ζει στην μικρή πόλη των ΗΠΑ παρά στο λαμπερό Hollywood.

«Μου ταιριάζει να ζω στο Νότο και να έχω μία απλή ζωή», αποκάλυψε η ηθοποιός που ζει με το σύζυγό της και τις δύο κόρες της, την πεντάχρονη Sunday Rose και την τριών ετών Faith Margaret στο Nashville. 

Η Nicole Kidman στη συνέντευξη δήλωσε επίσης ότι είναι σπιτόγατος και ότι προτιμάει να κάθεται σπίτι με το σύζυγο και τα παιδιά της. «Δεν έχω ανάγκη να βγαίνω έξω τη νύχτα. Είμαι λίγο σπιτόγατος», παραδέχεται.

Έχει τόσο ταυτιστεί, δε, τόσο με τη ζωή στο Νότο που μπορεί ναι μεν η ίδια να διατηρεί την λεπτή προφορά της Αυστραλίας,  όμως οι κόρες της έχουν υιοθετήσει την ιδιαίτερη προφορά της περιοχής. 

«Μοιάζει σαν πραγματική ζωή», δηλώνει η ηθοποιός που πλέον δεν την θαμπώνει τίποτα στα φώτα της στο ζωής στο Hollywood. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή