Ιχθύες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από εδώ ή από εκεί;

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται στο ζώδιό σου, μερικά ψαράκια θα ζήσουν μια πολύ ρομαντική ιστορία, ενώ κάποια άλλα θα βρουν αυτό που χρειάζεται για να πάρουν και πάλι τη ζωή στα χέρια τους-σε ασήμαντες πληροφορίες και μικροπράγματα. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις, ο χρόνος για άλλη μία φορά σε ρόλο δασκάλου θα σου δώσει τα σαφή μηνύματα που χρειάζεσαι, κι όλα ως δια μαγείας θα τα βλέπεις να λύνονται (και να γίνονται) μπροστά σου. Ενώ, ένα νέο κούρεμα ή χρώμα, νέα παπούτσια ή ένα ρούχο στο χρώμα του αμέθυστου που σου ταιριάζει θα σε κάνει όχι απλά να λάμπεις από αυτοπεποίθηση αλλά να φαίνεσαι σαν να έχεις καταπιεί προβολέα, όπως λένε και στην τηλεοπτική αργκό.

FORTUNE COOKIE

Το βεβαρημένο κλίμα των ημερών οδηγεί σε διορθωτικές συζητήσεις και εξομολογήσεις με το σύντροφό σου. Ενώ, για τις αδέσμευτες έχει ήδη σημάνει Ανάσταση, με τα άστρα να τις καλούν να ζήσουν ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα ή ακόμη και με παλιούς-αλλά βέβαια ποτέ ξεχασμένους-έρωτες.

SONG

One way or another – Blondie / Cover, The Sunbeams

https://www.youtube.com/watch?v=LBn_o0719Os

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή