Λέων

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γίνεσαι ρεαλίστρια…

Με τη Λίλιθ, τη λεγόμενη μαύρη σελήνη που κυβερνά τις πιο σκοτεινές πλευρές μας που δεν θα θέλαμε να παραδεχτούμε, το δίκιο είναι με το μέρος σου αυτή τη φορά, κι όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι απλά λάθος. Η γυναικεία πονηριά και εξυπνάδα θα είναι τα όπλα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όποιο πρόβλημα κι αν εμφανιστεί. Ενώ, οι τέχνες και η εμπλοκή σου με τη μουσική θα είναι τα δικά σου αγχολυτικά. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τις «σκληρές» όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στους Δία, Άρη, Πλούτωνα και Ουρανό και που σε επηρεάζουν άμεσα, δώσε παραπάνω προσοχή στην υγεία και φρόντισε τον εαυτό σου, που έχεις παραμελήσει.

FORTUNE COOKIE

Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην παιδεύεις το ταίρι σου με παιδιάστικα καμώματα. Ενώ, αν πάλι είσαι single, το παρελθόν επιστρέφει. Φρόντισε μόνο, μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για την επιβεβαίωση.

SONG

Twist in my sobriety – Tanita Tikaram

https://www.youtube.com/watch?v=T5emcbg_wZk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή