Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στο σεξ

Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στο σεξ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μας αρέσουν οι λίστες με τα dont’s  ειδικά όταν σχετίζονται με τη σεξουαλική μας ζωή. Μας αρέσουν οι πειραματισμοί, οι kinky σκέψεις και πράξεις όπως και το να σπάμε όλα τα ταμπού που μας βάζει η κοινωνία.

Στη ζωή μας και στο κρεβάτι μας δεν θέλουμε «πρέπει». Όμως υπάρχει μία λίστα με dont’s που όπως και να’χει είναι καλό να ακολουθήσουμε στην κρεβατοκάμαρα…

Μην σηκώνεις το τηλέφωνο

Όσο σημαντικό κι αν είναι μπορεί να περιμένει. Η ώρα του σεξ είναι ιερή. Κατέβασε το σταθερό και βάλε το κινητό στο αθόρυβο. Εκτός αν θες να χαλάσεις τη στιγμή για να σε ρωτήσει η μαμά σου αν σου άρεσαν τα σουτζουκάκια που σου έστειλε.

Μην κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει

Για κανέναν λόγο δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει στο κρεβάτι. Το «Αν με αγαπάς, θα το κάνεις», είναι δείγμα ότι το πρώτο από τα δύο σκέλη της φράσης είναι αναληθές.

Μην πιέζεις τον άλλον να κάνει κάτι που δεν θέλει

Όπως δεν θέλεις να σε πιέζει κι εσένα να κάνεις κάτι που δε σου αρέσει, έτσι κι εσύ πρέπει να σεβαστείς την επιθυμία του άλλου να μην πει «ναι» σε όλες τις τρελές σου φαντασιώσεις. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά ή δε σε θέλει. Απλά δεν είναι έτοιμος γι’ αυτό που ζητάς.

Μην τραβάς βίντεο ή φωτογραφίες

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη σχέση, κι επειδή δεν θέλεις να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ το προσωπικό σου sex tape ή γυμνές σου φωτογραφιές, αν θες να τραβήξεις βίντεο και φωτογραφίες, φρόντισε να τα κρατήσεις εσύ ή να τα διαγράψεις αμέσως.

Μην πεις άλλο όνομα

Σε όλους μας έχει συμβεί κάποια στιγμή να μας αποκαλέσουν ή να αποκαλέσουμε τον σύντροφό μας με το όνομα του πρώην ή κάποιου άλλου. Καλό είναι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό. Οι λόγοι είναι προφανείς…

Μην προσποιείσαι οργασμό

Για ποιο λόγο να κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου και τον άλλον; Το επειδή τον αγαπάς, δεν είναι ικανοποιητική απάντηση…

Μην γυρίζεις πλευρό

Είναι άκομψο, συνηθίζεται από άντρες, και στην τελική γύρνα πλευρό αφού πάρεις και δώσεις μία τρυφερή αγκαλιά.

Μην τρέχεις στο μπάνιο

Το ξέρουμε ότι θες αμέσως να σηκωθείς και να τρέξεις στο μπάνιο, αλλά είναι λίγο αγένεια, δεν νομίζεις;

Μην ρωτάς με πόσες έχει πάει

Όποια κι αν είναι η απάντηση, τι αλλάζει; Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται εκεί μαζί σου.

Μην ρωτάς αν ήσουν η καλύτερη

Είναι δείγμα χαμηλής αυτοπεποίθησης, τον φέρνεις σε δύσκολη θέση  και για να πούμε τα πράγμα όπως έχουν… Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ακούσεις ειλικρινή απάντηση!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή