Mad about… Kiernan Shipka

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kiernan Shipka, που ήταν μόλις 6 ετών όταν ξεκίνησε η σειρά, μοιάζει πλέον με πραγματική γυναίκα. Η δεκατετράχρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Scene με αφορμή τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων του Mad Men.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο περίεργο μου φαίνεται που τελειώνει η σειρά. Την ίδια στιγμή όμως σκέφτομαι το ρητό «Μην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα επειδή συνέβη» και προσπαθώ να το εφαρμόσω όσο μπορώ», δηλώνει η νεαρή ηθοποιός.

Η Kiernan ποζάρει σε μια σειρά από σοφιστικέ φωτογραφίες για το περιοδικό, φορώντας από ένα προκλητικό φόρεμα Valentino με εντυπωσιακό κέντημα, μέχρι ένα μαύρο δαντελένιο ensemble Louis Vuitton.

Όταν η συζήτηση έρχεται στο δικό της στυλ, η ηθοποιός- που θεωρεί τη Grace Kelly style icon- αναφέρει πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα της στη σειρά, τη Sally Draper.

«Χρωστάω την αγάπη μου για τη μόδα στο Mad Men» είπε. «Εμπνέομαι ιδιαίτερα από τα ρούχα που η ενδυματολόγος μας, Janie Bryant, μας προτείνει».

«Στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου διαφέρω πάρα πολύ από τη Sally. Η Sally προέρχεται από οικογένεια χωρισμένων γονιών, και έχει περάσει αρκετά δύσκολα. Δεν προέρχομαι από ένα σπίτι με προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι είναι υπέροχη στο χειρισμό της ζωής, καλύτερη από ότι θα ήμουν εγώ», λέει η ηθοποιός.

Παρά τις εμφανείς διαφορές τους, οι θαυμαστές της προσεγγίζουν την ηθοποιό και την αποκαλούν με το όνομα του χαρακτήρα της:

«Ο κόσμος με προσεγγίζει και μου λέει πόσο απαίσιοι είναι οι γονείς μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό να παίζω ένα χαρακτήρα με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί και να αγαπήσει το κοινό τόσο πολύ, ώστε να θεωρεί πως και εγώ είμαι τόσο υπέροχη».

Οι υποκριτικές της ικανότητες της Kiernan είναι εντυπωσιακές, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχει κάνει ποτέ συστηματικά μαθήματα.

Αντίθετα, όταν μετακόμισε με τους γονείς της στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα του Mad Men  ο παραγωγός Matthew Weiner τη συμβούλεψε να μην παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής:

«Το Mad Men από μόνο του ήταν μια σχολή υποκριτικής για μένα», δηλώνει η ηθοποιός.

Ενώ πολλά παιδιά-ηθοποιοί εξαφανίζονται λόγω του ότι «μεγαλώνουν» πολύ γρήγορα, η Kiernan παραμένει φρέσκια και προσγειωμένη.

Αναφέρει το παγωτό σοκολάτα-μέντα ως το αγαπημένο της, τον Πρίγκιπα Harry ως το celebrity crush της και παρακολουθεί σειρές όπως το Veep και το Arresed Development.

Υπενθυμίζει επίσης στον κόσμο ότι παρά την ωριμότητά της και τα εκλεπτυσμένα γούστα της στα ρούχα, παραμένει μια κανονική έφηβη.

«Αν με δείτε με τους φίλους μου, είμαι σίγουρα 14!» επιμένει, προσθέτοντας: «Ίσως 15»!

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τη φωτογράφιση της Kierman Shipka στο περιοδικό Scene. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή