Είσαι ακόμα το κορίτσι του μπαμπά;

Είσαι ακόμα το κορίτσι του μπαμπά;

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο και να μεγαλώνουμε ο μπαμπάς μας παραμένει ο άντρας της ζωής μας. Το πρότυπο και η αδυναμία μας. Αυτά είναι μερικά σημάδια που λένε ότι παραμένεις το κορίτσι του μπαμπά ακόμα κι αν έχεις μεγαλώσει αρκετά.

Μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μέρα

Μπορεί να τρέχεις με τα παιδιά, τις υποχρεώσεις, τη δουλειά, τα deadlines, πάντα, όμως ΠΑΝΤΑ, θα βρεις λίγο χρόνο να πάρεις τον μπαμπά σου ένα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν γυρνάς σπίτι τρέχεις στην αγκαλιά του

Ζεις ακόμα στο πατρικό σου και με το που μπαίνεις σπίτι όσο κουρασμένη κι αν είσαι, ξέρεις ότι θα σε περιμένει μία τεράστια αγκαλιά για χουχούλιασμα στον καναπέ.

Όταν έχεις πρόβλημα είναι ο πρώτος αριθμός που πληκτρολογείς

Κάθε φορά που έρχονται τα… σκούρα, ο μπαμπάς σου είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σκεφτείς να απευθυνθείς. Είναι πάντα εκεί, δε θα σε κρίνει και με έναν μαγικό τρόπο ξέρει πάντα πώς να σε ξελασπώνει.

Είναι ο μπαμπάκας σου…

Λες «Μανούλα», «Μαμά», «Μάνα», «Ρε μάνα», αλλά πάντα… «Μπαμπάκα μου»

Είναι ο καλύτερος από όλους…

Έχεις σχεδόν σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σου να λες κάθε φορά «εμένα ο μπαμπάς μου αυτό» κι «εμένα ο μπαμπάς μου το άλλο». Ο μπαμπάς σου έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη του τι πρέπει να εστί άντρας που όποιος σου κλέψει την καρδιά ξέρει ότι έχει έναν μεγάλο αντίπαλο να νικήσει.

Τελικά… We are such daddy’s girls…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή