Παρθένος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Cool down!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά διασκέδασες; Όχι, η βόλτα στο σινεμά δεν υπολογίζεται στην κατηγορία της ξέφρενης διασκέδασης. Ώρα, λοιπόν, να το ρίξεις για λίγο έξω. Βλέπεις, ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και μάλιστα με λόγο, όπως μια δουλειά/προαγωγή/bonus, που κέρδισες με τη δύναμη και τη γοητεία της πειθούς σου. Ο μόνος τομέας που επιδέχεται αλλαγές αυτήν την εβδομάδα είναι τα αισθηματικά σου, και μόνο προς το καλύτερο. Η μόνη παραχώρηση που απαιτείται από μέρος σου είναι να αναδείξεις την αισθησιακή σου πλευρά με τα κατάλληλα ρούχα-και sexy εσώρουχα. Κάποιες φορές αξίζει να προσπαθούμε λίγο περισσότερο για αυτό που θέλουμε να μας έρθει (στην αγκαλιά μας).

FORTUNE COOKIE

Αχ, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, και κυρίως τους υπόλοιπους; Βάλε στην άκρη για λίγο την ψυχαναγκαστική φύση του ζωδίου σου, και απόλαυσε πολλά από τα όνειρά σου που τώρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα.

Inspiration

Get Up Stand Up – Bob Marley

https://www.youtube.com/watch?v=Tg97JiBn1kE

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή