Ζυγός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι άνθρωποι δεν είμαστε παντογνώστες!

Ούτε ικανοί για τα πάντα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέπεις την ευθεία οδό και να κρύβεις κάτω από το χαλί πράγματα για να μη δυσαρεστήσεις άτομα-και κυρίως τον αγαπημένο σου. Εξωτερίκευσε όσα νιώθεις και μίλα στο ταίρι σου χωρίς να χρυσώνεις το χάπι. Άνοιξε όλα τα χαρτιά σου στο τραπέζι και θα δεις ότι αυτό που μελλοντικά θα μπορούσε να σταθεί ως εμπόδιο ανάμεσα σας, θα αναδειχθεί σε ένα κίνητρο για να αναθερμανθεί ο έρωτας σας. Αν έχεις κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας που εμπιστεύεσαι, ζήτα τη συμβουλή του/της και δεν θα χάσεις. Θα πάρεις πολύτιμες πληροφορίες από το πώς να κάνεις μια σωστή αποταμίευση στους καιρούς που ζούμε μέχρι πώς να ανανεώσεις τη σχέση σου.

FORTUNE COOKIE

Ευτυχώς δεν είσαι η μόνη. Δυστυχώς συμβαίνει. Ο λόγος για τις μικροαναποδιές που θα υπάρξουν στην εργασία σου και θα σου κοστίσουν σε χρήματα. Μην το βάλεις κάτω και διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν.

Inspiration

My favourite game – The Cardigans

https://www.youtube.com/watch?v=JsMUQK4jdsQ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή