Αιγόκερως

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τύχη σου χαμογελά…

…τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Και τώρα χαμογελάς κι εσύ όσο κι αν διατείνεσαι δημοσίως ότι δεν πιστεύεις στις αστρολόγες και τις μαντείες. Κάποια επιπλέον χρήματα είναι στο δρόμο τους, κι έρχονται να προστεθούν στους ισολογισμούς σου. Βέβαια, μοναδική παραφωνία σε αυτήν την οικονομική ευμάρεια είναι η παρόρμηση σου να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα όπως θα έλεγαν και στα τηλεπαιχνίδια του ’90. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις λίγη βοήθεια σε ζητήματα σπιτιού, ώστε να καταφέρεις να ισορροπήσεις κοινωνική ζωή, υποχρεώσεις, λογαριασμούς και γενικότερα την καθημερινή σου ρουτίνα. Σίγουρα καλύτερα να σου ζητούσαμε να περπατήσεις στην έρημο ξυπόλητη, αλλά ενίοτε δεν θα πάθεις και τίποτα αν ρίξεις λίγο το κεφάλι και ζητήσεις βοήθεια για να καταφέρεις να κρατήσεις τα  παραπάνω από 2 καρπούζια που κρατάς.

FORTUNE COOKIE

Love is in the air, αρκεί βέβαια να ξεπεράσετε τις εμμονές και τις ανασφάλειες σου και να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο όταν είσαι χαλαρή γυμνή και χωρίς τις μάσκας της καθημερινότητας σου. Δύσκολο, αλλά εν τέλει λυτρωτικό.

Inspiration

Smile – Lilly Allen

https://www.youtube.com/watch?v=0WxDrVUrSvI

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή