H Kate Upton ξαναχτυπά και ο πλανήτης αποθεώνει!

H Kate Upton ξαναχτυπά και ο πλανήτης αποθεώνει!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της γενιάς της. Η Kate Upton μας άφησε με ανοιχτό το στόμα στην εμφάνισή της στην ταινία «The Other Woman» όπου συμπρωταγωνιστεί δίπλα στην Cameron Diaz και εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ φορώντας το μπικίνι της. Αυτή τη φορά, η 21χρονη φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα για την προώθηση ενός brand εσωρούχων κι όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει ζάλη στους θαυμαστές της.

Η ξανθιά καλλονή ποζάρει αισθησιακά σε ένα παράθυρο φορώντας κομμάτια από τη σειρά εσωρούχων Jenna Leigh lingerie. Σε μία άλλη λήψη, η Kate ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι που αναδεικνύει τα οπίσθιά της.  Η φωτογραφία όμως που δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητο κανέναν άντρα θαυμαστή της, είναι αυτή που ποζάρει με τις κάλτσες και τις ζαρτιέρες της.

Η Kate, πρόσφατα αναδείχθηκε το Μοντέλο της Χρονιάς στην δέκατη απονομή των  «Style Awards» κατά τη διάρκεια της Fashion Week στη Νέα Υόρκη.  Η ίδια έχει πει περί ομορφιάς πως:

«Μου προκαλεί λύπη το γεγονός ότι βλέπω πως οι άνθρωποι δεν αγαπούν το σώμα τους και δεν νιώθουν άνετα με αυτό. Κάθε γυναίκα έχει στιγμές που μπορεί να νιώθει ανασφαλής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματάς να ζεις τη ζωή σου και να απολαμβάνεις το ποιος είσαι και το τι έχεις να προσφέρεις σε αυτόν τον κόσμο».

Άλλωστε και η ίδια έχει τέτοιες στιγμές ανασφάλειας, κι όπως έχει δηλώσει στην εφημερίδα «Sun»: «Κάθε μέρα εύχομαι να είχα μικρότερο στήθος! Θα ήθελα να φοράω μικρότερες μπλούζες και μικρότερα μπικίνι».

Μάλλον, οι άντρες έχουν πολλές ενστάσεις γι’ αυτή τη δήλωση…

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της Kate Upton.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή