H Kristen Stewart ποζάρει στον φακό του Karl Lagerfeld

H Kristen Stewart ποζάρει στον φακό του Karl Lagerfeld

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Karl Lagerfeld  κατάφερε να βγάλει τον πιο boheme εαυτό της. Η Kristen Stewart είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Chanel και η πολυαναμενόμενη φωτογράφηση για την καμπάνια της συλλογής του Οίκου Métiers d’Art collection επιτέλους πραγματοποιήθηκε.

Στο βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης βλέπουμε την Αμερικανίδα ηθοποιό να προετοιμάζεται από το team του Οίκου και να στήνεται μπροστά στο φακό του Karl Lagerfeld. Η 24χρονη δηλώνει για τον Lagerfeld πως: «Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της εποχής μας».

Το concept της φωτογράφησης είναι εμπνευσμένο από Western στοιχεία και η  Kristen Stewart φαίνεται να ανταποκρίνεται σαν επαγγελματίας μοντέλο στις απαιτήσεις του σχεδιαστή.

Τα κομμάτια που δοκίμασε η ηθοποιός για τις ανάγκες της φωτογράφισης αποτελούνται από maxi φορέματα,  πουκάμισα,  γιλέκα και ρούχα με leather, δαντέλα, κεντήματα, και κρόσσια. Τα μαλλιά της είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να βγάζουν τον πιο ροκ εαυτό της, όπως άλλωστε και τα έντονα smokey eyes και το μακιγιάζ της συνολικά.

Στο τέλος του βίντεο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που βλέπουμε τον Karl Lagerfeld  να αγκαλιάζει την ηθοποιό, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή