Η Gisele Bundchen και το θρυλικό Chanel No.5

Η Gisele Bundchen και το θρυλικό Chanel No.5

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει ένα άρωμα που όλες έχουμε μπει στον πειρασμό να μυρίσουμε και να αποκτήσουμε έστω και σε μινιατούρα. Η κλασική αξία στο χώρο των αρωμάτων πλέον αποκτά νέο πρόσωπο.

Η Gisele Bundchen έπειτα από την συνεργασία της με τον Οίκο Chanel ως πρόσωπο της καμπάνιας του  «Les Beiges All-In-One Healthy Glow», της υγρής βάσης που υπόσχεται λαμπερή επιδερμίδα, πλέον θα γίνει η νέα πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος Chanel No. 5.

Το άρωμα που έχει συνδέσει το όνομά του με την Marilyn Monroe, τώρα αποκτά νέα Μούσα στο πρόσωπο της Gisele.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Gisele ταυτίζεται με κάποιο άρωμα, αφού έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και στην καμπάνια του 212 VIP Rose της Carolina Herrera.

Το διάσημο τοπ μόντελ από την Βραζιλία, σύμφωνα με το WWD έχει ήδη πάρει μέρος τα γυρίσματα του short film για την προώθηση της συνεργασίας. Σκηνοθέτης είναι ο Baz Luhrmann, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Οίκο Chanel, μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχε και το 2004 με τον γαλλικό Οίκο με το short film του αρώματος με την Nicole Kidman.

Σύμφωνα με πηγές από τον Οίκο Chanel, η Gisele επιλέχτηκε «για τη φυσική της ομορφιά και τη θηλυκότητά της».

Στο παρελθόν πρόσωπα του διάσημου αρώματος εκτός από την Nicole Kidman, έχουν υπάρξει οι Vanessa Paradis, Catherine Deneuve και  Audry Tautou, ενώ ο Brad Pitt ήταν ο πρώτος άντρας που πρωταγωνίστησε σε καμπάνια γυναικείου αρώματος.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στο προάστειο Hamptons και στη Νέα Υόρκη, ενώ το αποτέλεσμα θα βγει στην δημοσιότητα προς το τέλος 2014.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες το βίντεο με την προηγούμενη συνεργασία του Οίκου Chanel με τον σκηνοθέτη Baz Luhrmann και τη Nicole Kidman.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή